Gå til innhold
  • Bli medlem

Glenn Airey

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Glenn Airey

  1. Her var det mye bra feedback,jeg bruker thermarest sitt gule neo underlag, denne fungerer veldig bra, hva er r-verdi? ved siden av lett ull undertøy bruker jeg også silkepose , men jeg er er lei av og våkne 05:00 at jeg fryser, Hehe. er vell det den engelske siden min som er svak her. Jeg skal ta en titt på den montbell posen @Sovjetunionen . Takk for tips der! Ja Haglöfs lim funger greit ned til 7 grader. Men ikke mye komfort i den posen der.
  2. Takk for tipset, har ringestind superlight og ender alltid opp i veggen, haha. Er selv en frossenpinn, så skal titte mere på mountain sine poser takk!
  3. kjøpte nylig Therm-a-rest neo air. Veldig fornøyd med denne. Med unntak at den glir no sykt i telte , har du no konkret tips til pose du er fornøyd med ?
  4. Jeg trenger en sovepose/fjellduk som kan holde meg god og varm året rundt. Jeg orker ikke dette "gram" maset da jeg kjøpte en sovepose nærmere sagt Haglöfs l.i.m serie 500gram som ikke holdt mål. Jeg trenger noe som gir meg allround varmen da jeg driver aktivt med fluefiske til isen kommer og fuglejakt på høsten. og først nå sover aktivt ute. men jeg ser meg blindt på soveposer. sovekomfort er viktig for meg, og bærer heller litt ekstra pga det . Hva er erfaringene deres med jerven dukene komfort messig sommer og vinter?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.