Gå til innhold
  • Bli medlem

Alexander Nilsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Alexander Nilsen

  1. Vurderer ny sovepose til høst/vinter, er mest rundt på Vestlandet så gradestokken faller ikke så ekstremt. noen som har erfaring med denne soveposen https://www.xxl.no/helsport-sarek-winter-v-sovepose-fiber/p/1121005_1_style Samt tar gjerne imot andre forslag i samme prisklasse, ønsker helst en pose med vann avvisende ytterstoff. Takker for alle svar
  2. Heisann.

    Ser jeg er satt som passitvt medlem, lurer på om dette har noe med at jeg ikke får tilgang til å legge til avatar osv? 

     

    mvh


    Alexander 

  3. Dette skal testes på tur! God kontroll og effektivt
  4. Synes man burde vurdert å stenge ned noen av disse områdene noen år, slik at naturen kan ta litt over. Å bygge toaletter og andre sjenerende bygninger, bare fordi folk ikke kan tenke 5min fremover er bare tull. Her burde det strengtatt bare informeres om, og folk burde ta det som straff for å ikke gidde å følge med. De gangene jeg har vært på preikestolen så ser man både turister som går opp i sandaler og annet upraktisk utstyr. Igjen burde de ta noe av konsekvensen selv, trist at norske natur attraksjoner skal måtte ødelegges bare fordi turister ikke vil respektere den.
  5. Hvordan er det å feste på dukken? bare å f.eks legge en tape bit i mellom?
  6. Ble Ringstind 2. Monterte det opp i hagen i dag og må si meg meget fornøyd med plassen. Synes forteltet hadde god nok plass til litt små koking osv.
  7. Jeg hadde gått for 36L Da kan du bruke den til mye mer. Gjorde nettopp et slikt valg selv, da stod det mellom 32 og 40 Tok 40 så kan jeg bruke den til både dagsturer og et par overnattninger, som du sier, man må jo ikke fylle den opp. bare være litt streng med seg selv
  8. Etter mye spekulering og lesing, har jeg endelig kommet frem til et par telt som jeg finner interessante. Det som gjør valget noe vanskelig er den store prisforskjellen. Teltet skal - Brukes kun av megselv - Enkle overnattinger og kanskje 3-4 dagers turer. - Trolig åre rundt, men vestlandet er ikke akkurat vinteren ekstrem - Vekten betyr selvsagt litt, men slik jeg ser det skiller det 400g mellom disse (Ringstand lettere) XXL har tilbud på Normarka 2 for 1299kr, mens Ringstad 2 ligger på 3499. Så stor forskejll på pris og det Eneste jeg ser som et stort pluss er noe bedre takhøyde og litt mer plass til sekk. Tanker og erfaringer? Er det værdt og kjøpe Ringstad 2 for 2200kr mer ?
  9. Er fult klar over at man får det man betaler for, men er det noen som har prøvd denne ? burde vel fungere fint til et par overnattinger, i skogen. Ok vannsøyle iforhold til prisen. Er vel bare viktig å lufte godt siden det kun er enkel dukk. relativt lite og lett. https://www.xxl.no/campx-backpacker-1-gapahuk/p/1049759_1_style
  10. Vurderer dette teltet til meg selv. Men lurte på om noen her har erfaringer eller tanker rundt Husky og deres telt. Det lille jeg har lest, så får de mye skryt og det virker som at teltene absolutt er lagt for Norges klima.
  11. Det blir til dagsturer på vår/sommer/høst. Kanskje hytte til hytte turer også. 35-40 er nok å foretrekke. viktig at ergonomien er på topp
  12. Tenkte å anskaffe meg en dagstur sekk. Ser det er en del forskjellig på XXL som jeg har lokalt. er det noen som har anbefalinger blandet helsport, bergans osv? Den kan godt ha smarte løsninger med mange lommer, som gjør det enkelt å ha system.
  13. Hei hvordan var din erfaring med dette teltet?
  14. I sammenheng med en kort telttur jeg hadde i mars, så trengte vi truger. Ble litt nysgjerrig på å lage egne. kostet relativt lite, funket ganske bra når det er godt under minus, kanskje ikke verdens beste ergonomi. men alt i alt, morsomt prosjekt til kort turer. Tålte meg (95kg + sekk 25-30)
  15. Jeg har lyst å kjøpe meg noen skikkelige sko til friluftsliv. Bor på vestlandet, så myrer og mye vått føre er ofte stikkordene. Ønsker å bruke dem hele året, men mest til de våte og kalde periodene. Har sett meg ut et par sko forløpig, men ønsker innspill og erfaringer. Mammut Comfort High GTX® Surround Men Graphite-Skyblue https://www.fjellsport.no/mammut-comfort-high-gtxr-surround-men-graphite-skyblue.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product1 og Crispi Skogshorn Plus GTX Sort/grønn https://www.fjellsport.no/crispi-skogshorn-plus-lett-2013-sort-gronn.html Noe innspill i hva som kan passe best for meg, jeg er ikke ekstremt aktiv, så blir kanskje 4-6 telt turer i året, og litt ukentlig kort turer. 2000-2500kr er maks prisen min. takker for alle svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.