Gå til innhold
  • Bli medlem

Vegardtur

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vegardtur

  1. Skogens Stønn, takk for informasjon, ser ut som en vann koker je må ha meg😀
  2. Skogens Stønn, mange flott brennere du har, men hva i alle dager er den første for noe? dsk, hvilke Coleman brennere er det hu har her? Noe mer informasjon om dem? Takk til alle for flotte biler, får en til så sikle
  3. Hei. Takk for svar. Ja, ser det med døra. Litt dum løsning, men omtanken er at det skal brukes på steder det regner mindre, så er det ikke noe problem. Forteltet, har du det også? Hvordan er teltet å sette opp? Andre - punkter med det?
  4. Hei. Hillebergs Nallo 2 er et telt jeg liker godt. Har landet på Nallo 2 eller Terra Nova sitt Polar Lite 2 Micro, oh må da gå an å finne på kortere navn, er ikke dumt. Ser ut som det er litt mer plass inne i det, tenker da på høyden på endene en det som blir med den skrå endeveggen i Nallo. Samme endeveggen får en jo også i Rondane superlight, selv om det er et meget lett telt. Max høyde er mer i Nallo. Gulvplassen er større i Nallo, men det er et 1 mannstelt jeg er ute etter, lett med plass til en, av og til 2. Polar Lite er jo også en del lettere en Nallo. Noen som har erfaring med Terra Nava sine telt? Polar lite 2 Micro?
  5. Etter litt informasjin fra selger, tja, ikke noe for oss her på berget. RAB sine telt er laget mer for tørt klima, de er vanntette, men ikke laget for regn/våt snø som en kan få her på sommer/høst. Så, da jakter jeg videre etter nytt telt.
  6. Hei. ER ute etter et telt for 1, men som har plass for 2, så RAB sitt Latok Mountain 2, kan få en bra pris på et demo telt, men hvordan er disse teltene? Takk for hjelp.
  7. Hei. Takk for godt tips ang forteltets plassering. Noe jeg ikke har tenkt på. Ellers, takk for tips og link. Skal ta en titt på helsport sine telt.
  8. Hei. Håper det er noen som kan hjelpe mg litt. Skal ha meg et telt, er alene som bruker, men bør jeg velge et telt for 2? Tenker da på plass, mer komfort, eller bare mer å bære på? Teltet kommer til å bli brukt på jakt og fiske turer, så det kan bli noen seine høst netter, men ikke vinter...Enda..tror jeg. Så langt så har jeg bare erfaring med Hilleberg, om det er andre produsenter som er like bra, så er jeg glad for tips. Det er disse modellene jeg har tenkt på: Akto: + lett. -litt lavt inne. Allak: +2 innganger, god lufting. - Vekt. Nallo2, +lavere vekt en Allak. - en inngang. Takker for tips. Ha en fin kveld.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.