Gå til innhold
  • Bli medlem

Sindr

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Sindr

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Da var moroa over. Ikke mer Exped på meg. Det følger med lim og lappesaker, så da tror man at man er sikra hvis uhellet først er ute. Men nei, dårlig kvalitet kan ikke repareres. Nå skjønner jeg hvorfor de er så dyre, nemlig for å kunne betale for alle underlagene som kommer i retur. Veldig synd egentlig, for det er noe av det mest komfortable jeg har ligget på, vanlige madrasser inkludert. Forslag til komfortabelt og holdbart liggeunderlag mottas med takknemlighet. R verdi ikke så viktig.
  2. Ah, Lamina og Laminina. Man kan jo bli forvirret av mindre. Da blir det en Lamina Z, eller forhåpentligvis en Lamina Zzzzzz... Takk for alle svar. Ha en fortsatt god tur.
  3. Jeg synes Lamina Z Flame virker som et godt valg: http://www.hektapatur.no/soveposer-1/3-sesongsposer/mountain-hardwear-lamina-z-flame Problemet er bare det at finnes en tilsynelatende lik pose (samme navn og vekt), men med litt andre spesifikasjoner (kuldegrad og pakkevolum: http://www.hektapatur.no/soveposer-1/3-sesongsposer/mountain-hardwear-lamina-z-flame-2926 Er det skrivefeil eller er dette to forskjellige poser?
  4. Takker for alle svar. Dunsoveposen virker veldig spennende. Lav vekt. Og jeg likte veldig godt det at man kan gå rundt i den. Bare det alene burde være grunn nok til å kjøpe en. Dessverre overskrider den budsjettet litt for mye denne gangen. Akkurat nå står det mellom tre Mountain Hardwear modeller: Lamina Z Flame. Her står det at Regular modellen er 182 cm lang, dvs. nøyaktig like lang som meg selv. Er det da lurt å velge Regular eller burde jeg opp på Long modellen? Lamina 35 Backcountry. Lav vekt, men lurer på om den kanskje blir for kald ut på høsten? også en jeg fant i en annen tråd: Lamina 20. Kanskje for varm om sommeren? http://www.dntbutikken.no/main.aspx?page=article&artno=1402630 Litt avvikene info på DNT butikken i forhold til størrelse-guiden på fjellsport: https://www.fjellsport.no/size-mountain-hardwear Noen som har erfaringer med noen av disse posene? Jeg skal garantert bruke posen i juli, og forhåpentligvis litt utover høsten også. I juli måned i fjor brukte jeg en sovepose fra Clas Ohlsson, og det ble uhyggelig kaldt enkelte netter. Lurer på om fjorårets juli var litt ekstra kald, eller om det bare er meg som fryser lett.
  5. Hei, Jeg er på utkikk etter en (varm og romslig) tre-sesongs sovepose. Pris helst ikke over 1500. Vekt helst ikke over 2 kilo og minst mulig pakkevolum. Jeg er 182 cm lang. Har Exped Synmat 7 liggeunderlag. Finnes det en slik sovepose som jeg beskriver her? Alle råd og forslag er meget velkomne.
  6. Fikk en Synmat 9 Ultralight i januar. Jeg hørte en spesiell lyd i underlaget helt fra første stund, men skjønte ikke hva det var. Nå vet jeg. Det var limet i rillene som holdt på å gå opp. Etter fem døgn så sa det pang. Ifølge leverandør og utsalgssted skulle det ikke være noe i veien med dette partiet. Jeg fikk uansett byttet til en Synmat 7 LW. 30 døgn og så langt har det gått bra. Ingen ulyd heller. Kvaliteten kjennes helt annerledes ut enn Ultralight versjonen. Mer robust. Innebygd pumpe. Hvis du skulle være så uheldig å «poppe» en limsøm tidlig på turen, kan du vurdere å rive opp tilsvarende limsøm på andre siden også. Da får du ihvertfall noe balanse i underlaget som gjør at du kan ligge noenlunde komfortabelt. Noen som vet om det er mulig å reparere slike limsømmer igjen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.