Gå til innhold
  • Bli medlem

Elisabethhr

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Elisabethhr

  1. Tusen takk for svar Huldreheimen kunne vært spennende, der har jeg ikke vært selv heller. Ellers er Jotunheimen ganske aktuelt, siden han vil ha litt mektig natur.
  2. Hei! Broren min på 14 år har et stort ønske å få bli med på fjelltur til sommeren. Jeg er ganske turvant, men han har aldri vært på en ordentlig fjelltur før. Vi har lyst til å telte. Jeg har for det meste vært i Rondane, men kun gått lengre etapper jeg tror blir litt for tungt for han. (Har erfaring med å ha med lite turvant kjæreste der fra før, han holdt på å dø litt mellom Rondvassbu og Bjørnhollia gjennom langgglupdalen). Så jeg trenger rett og slett litt tips til litt enklere turer, men så han likevel får opplevd fjellet. Vi kan altså ikke gå flere timer hver dag, siden vi har med en del utstyr. Vi tenker å være på tur i en helg, ca 2 overnattinger. Har bil, men med kun helgetur ønsker vi gjerne området østlandet (kjører fra Hamar). Håper det finnes noen fjellfolk med tips til oss! Vil gjerne gi han den fjellturen han ser for seg, uten å skremme han bort med tunge sekker og slit på første turen! :) Har et lite ønske om å få en fjellglad bror, siden jeg er den eneste i familien som har et forhold til friluftsliv :)
  3. Takk for tips Det skal jeg sjekke ut
  4. Og forresten, jeg vil helst ikke gå de turene som "alle" andre går, som rundt Sognsvann eller borte ved Frognerseteren. Gjerne noen gjemte perler lenger uti skogen
  5. Hei! Jeg er nyinnflyttet i Oslo, har vært litt i marka, men ønsker å bli bedre kjent nå. Jeg har prøvd å finne en del turer på ut.no, men vet ikke helt hvor det er bra å gå. Jeg tenker å sove en natt i telt, og må komme meg dit og hjem med kollektiv transport. Noen tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.