Gå til innhold
  • Bli medlem

Sokido

Aktiv medlem
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sokido

  1. Hei, hvis dere skulle valgt mellom å kjøpe 6 snøanker eller 6 snøplugger, hva ville dere valgt og hvorfor? I helga fikk jeg testet kun med 9 snøplugger ski og staver i løssnø/pudder, og måtte bruke plugger på tvers flere steder for at de skulle holde. Synes dette funket bra..og begynte å revurdere kjøp av snøanker.. da jeg har lest et sted at snøanker har lettere å bli ødelagt, noen med samme erfaring?
  2. Tusen takk for delt erfaring og gode tips fra dere. Har 9 snøplugger (5x50 og 4 x30), men har vurdert lenge å kjøpe snøanker i tillegg. Like greit å kjøpe det først som sist.... Med dette teltet blir det nok kun ved pulkbruk her også.
  3. Hei, Esten, håper det er greit at jeg spør her...😅 Slo opp teltet i stua i går, og det så heldigvis ubrukt ut. Hvor mange snøplugger bør man ta med seg? Det var 14 barduner og 13 hull til å sette plugger i...Det blir jo en del vekt å ta med seg... Kommer til å bruke ski og staver i tillegg. I front og i bakenden er det veldig mange, er det vanlig å slå de sammen på en måte og feste i en plugg? Tenker at barduner ved stangkanaler og over ventiler og noen i endene er en selvfølge. Hvis noen har bilder av hvordan de har festet teltet så ser jeg gjerne på de Skjønner også at jo flere festepunkter man har jo sikrere blir det... Men det er kanskje ikke nødvendig å bruke 27 plugger ved bare litt vind og snøfall?
  4. Takk for tilbakemelding, da e det bare å glede sæ til helga
  5. Ok, har kjøpt det samme teltet fra XXL forrige uke, og venter i spenning... Klarer ikke helt å forstå at de solgte det til 5999, og Helsport tar 13 000 for det? Er redd for at det er second hand vare...Så var spent på å høste erfaring med det
  6. Hei, har du fått testet ny teltet ditt, innfridde det? Evt. hvilke erfaringer sitter du igjen med?
  7. Er på mitt andre år med Lofoten superlight 3 camp telt, og har brukte det hver måned gjennom året. Erfarer at det danner seg lettere kondens/is i innerteltet når det regner og på vinteren, enn i mitt tidligere Rondane telt. Er veldig nøye med å stramme telt før jeg legger meg, sjekker at det er god avstand mellom ytter og inntertelt, nøye med utlufting etter koking (mange ganger ikke kokt noe i teltet før natta) og sjekker at ventiler er åpen. Er det slik at superlight teltene kan gi mer kondens i innerteltet enn i vanlige telt? Andre tips?
  8. Hva er arealet på denne tarpen?
  9. Takk for deling av dine erfaringer og for tipset om ekstra skinnreim. Er det reim av skinn som er anbefalt å bruke til dragfeste?
  10. Tusen takk for bilde og det er nok lurt som du sier å ha med seg reimer/strips i tillegg. Brukte strips i helga, og det funket veldig bra når jeg strammet de godt til..Først var de for slakk og da røyk ene... Har du lest noe om hvordan strips holder når det er veldig kaldt som f.eks -15 -20?
  11. Ble litt usikker på dette med å feste dragfestet i pulken, kan det føre til at det blir noen svakheter ved festet? Tenker på brister eller lignende? Borret du bare vanlige hull? Har du bilde av hvordan du har festet de? Ser for meg at det blir mer stabilt med dragfeste kontra reimer, men ikke sikker... andre som har erfaring med det?
  12. Passer Fjellpulken Drag Standard til Paris Pro Expedition transportpulk til de hullene som er laget fra før?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.