Jump to content

Sokido

Aktiv medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Sokido

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sokido's Achievements

 1. Er på mitt andre år med Lofoten superlight 3 camp telt, og har brukte det hver måned gjennom året. Erfarer at det danner seg lettere kondens/is i innerteltet når det regner og på vinteren, enn i mitt tidligere Rondane telt. Er veldig nøye med å stramme telt før jeg legger meg, sjekker at det er god avstand mellom ytter og inntertelt, nøye med utlufting etter koking (mange ganger ikke kokt noe i teltet før natta) og sjekker at ventiler er åpen. Er det slik at superlight teltene kan gi mer kondens i innerteltet enn i vanlige telt? Andre tips?
 2. Hva er arealet på denne tarpen?
 3. Takk for deling av dine erfaringer og for tipset om ekstra skinnreim. Er det reim av skinn som er anbefalt å bruke til dragfeste?
 4. Tusen takk for bilde og det er nok lurt som du sier å ha med seg reimer/strips i tillegg. Brukte strips i helga, og det funket veldig bra når jeg strammet de godt til..Først var de for slakk og da røyk ene... Har du lest noe om hvordan strips holder når det er veldig kaldt som f.eks -15 -20?
 5. Ble litt usikker på dette med å feste dragfestet i pulken, kan det føre til at det blir noen svakheter ved festet? Tenker på brister eller lignende? Borret du bare vanlige hull? Har du bilde av hvordan du har festet de? Ser for meg at det blir mer stabilt med dragfeste kontra reimer, men ikke sikker... andre som har erfaring med det?
 6. Passer Fjellpulken Drag Standard til Paris Pro Expedition transportpulk til de hullene som er laget fra før?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy