Gå til innhold
  • Bli medlem

musher

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av musher

  1. Utrolig kult! Kjørte selv samme strekning (dvs alta-karasjok) med hundespann i fjor. Tipper det var nogenlunde samme ruta. utrolig fin tur åhh.. nå får jeg lyst til å gå på ski! Heldiggriser!
  2. musher

    Sykkel - mil per dag?

    Det er sant. Godt poeng. De hadde så lite bagasje at folk i oslo området ikke trodde på at de hadde syklet helt fra Nordkapp... hehe
  3. Jah... tenker på om jeg heller skal investere i noen dyrere sko, for klatresele kan jeg jo låne. hum hum... vi får se.
  4. Jeg har klatret noen ganger, og har lyst til å starte å klatre jevnlig. jeg lurer bare på litt angående utstyr og sånt. Oslo sportslager selger en klatrestartpakke som ikke er så dyr. Noen som har no kjennskap til de skoene og selen? Noe annet som heller anbefales? Andre tips til en nybegynner?
  5. musher

    Sykkel - mil per dag?

    Noen jeg gikk på folkehøgskole med syklet nordkapp-lindesnes. De holdt av fem uker og begregnet da å sykle ca 10 mil om dagen. De tok turen på fire uker...
  6. Seiland er et fantastisk sted. Var på bretur der med klassen i fjor, og det var kanskje en av de flotteste turene vi hadde hele året Herlig å høre at det har blitt nasjonalpark
  7. JAAA!!! jeg vil ha mer nordlys i sør!!! er det noe jeg virkelig savner fra Finnmark, så er det nordlyset... å bare stå ute og stirre opp på himmelen som er dekket med nordlys uansett hvor man snur seg kan stå og bare beundre det i evigheter!
  8. musher

    Valg av trekkhund

    Vi har hatt malamutt siden jeg var 5. dvs 15 år. Jeg er skikkelig gla i malamutten. de er utrolig pene, men etter å ha gått på folkehøgskole med alaska husky et år syns jeg egentlig at muttene er tidvis litt vanskelig å ha med å gjøre. Vi har hatt noen slosskamper blandt muttene våre... tisper som ikke liker hverandre og sånt. Det var det lite av blandt alaska huskyene i fjor. Men det er klart, det går helt sikkert fint ann å få muttene til å ikke fly i tottene på hverandre. Er ihvertfall like glad i begge rasene. Syns det er vanskelig å vite hvilken jeg selv skal velge. Det kommer jo ann på hva man vil bruke dem til.
  9. Har blannede følelser angående stålkanter og bikkjer. Læreren min på folkehøgskolen (gikk hundekjøring) hadde en bikkje som hadde fått kuttet akillessena. Hun gikk halve semesteret og halta, men på mirakuløst vis ledet hun vinnerspannet inn i mål under finnmarksløpet sist vinter. Men vi brukte stålkanter hele fjor. Det gjelder å ikke løfte på skia når man ser man nærmer seg bikkja. Hold den nede langs bakken, så går det bra. Men jah... man skal være forsiktig.
  10. ser det er lenge siden denne tråden har vært i bruk, men jeg bare MÅTTE skrive noe her... la merke til at det er veldig mange som klager på at man får lite betalt og at det bare er masse stress og greier. Jeg må bare få si at det ikke er vanlig med den helt store lønnen når man jobber som handler. Kost og losji er mye det. Dessuten, hvis man jobber som handler er det ikke for pengene men for erfaringen. Jeg har ikke gjort det selv, men kunne tenke meg å gjøre det.. en gang når jeg får meg lappen... Har ei venninne som er det nå, og selv har jeg gått på Øytun folkehøgskole på hundekjøring. Vi hadde mye arbeid med bikkjene, men stort sett var det bare koselig... løpeturer med valpene, stellet i hundegården, treningsturer med firhjulingen... i tillegg hadde vi sledeturer i skumringslys på Bæskades, en ukes sledetur over vidda, fine turer andre steder. Nei... det er helt fantastisk rett og slett... Det er kanskje like greit at ikke lønnen er så stor, for da vet man at man får noen som er gira på det og ikke noen som bare syns det høres ut som en koselig måte å tjene penger på.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.