Gå til innhold

Robin Danielsen Langemyr

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Koppang, Hedmark
 1. Da har jeg tatt til fornuft og endret ordren til 200 cm. 17 cm lengre enn kroppslengden klinger plutselig mye bedre enn 12 cm. Tror jeg vil ha mer igjen for det i de aller fleste tilfeller dette paret skal bli brukt. Takker igjen for råd og innspill, @Tessatroll,@martin.m og @Espen Ørud !
 2. Ser absolutt fordelen med lengre ski mtp bæreevnen! Nansen er noe breiere enn Amundsen, så defor tenkte jeg at 195 ville være greit. Det er jo fortsatt ikke veldig breie ski, så poenget ditt står veldig bra. Heller veldig mot å endre bestillingen til 200 cm nå.... Mange takk for innspill:)
 3. Høres veldig fornuftig ut, mange takk for innspill Har ikke kjennskap til Nansen, så det er supert at du nevner at dine erfaringer med spennet. Tanken min med 195 var å få den mest mulig allsidig - men man kan jo ikke få i pulk og sekk... Mange takk for innspill:)
 4. Hei! (183 cm og 84 kg) Skulle hatt litt kjapp rådgivning. Vært uten fjellski noen år og bestilte nye i går; Nansen 195 cm. Ble plutselig litt usikker på om jeg skulle gått for 200 cm. Mine forrige par var Fischer Jakt (troooor jeg de het?). Dette var veldig breie ski, som jeg egentlig bare brukte til å vasse rundt i bjørkekratt på rypejakt. Disse var rundt 190 mener jeg på. Da jeg bestilte Nansen var dette med tanken om å ha en mest mulig "allround" ski. Bruken kommer til å være ganske variert, fra dagsturer i halvkupert terreng til lengre turer i flatere landskap. Varierende oppakning. Både i og utenfor løyper. Pulk og/eller sekk. Sikkert noen mini-toppturer også i ny og ne, men langt fra det mest ekstreme (har randonee). Og til å vasse rundt i skog og bjørkekratt på jakt. Er klar over at man ikke finner den perfekte skien til ALT, men ble som sagt litt usikker på lengden. Tenkte på 200 cm i forbindelse med turer med tyngre oppakning. Jeg er ganske habil på ski, og tror ikke 200 cm skal være problem å håndtere. Er også klar over at dette ikke er ideelle jaktski, men akkuratt nå har jeg ikke coins til to par Bestilte som sagt i går, og kan da evt. få endret ordren i dag før de sendes i morgen. Hva mener folk? Setter stor pris på svar:) EDIT: Har Stetind og BC Magnum.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.