Gå til innhold
  • Bli medlem

Cappel

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Cappel

  1. Hva tenker du om størrelsen nå som du har prøvd det? Vi er to voksne og barn på 4 og 7, og har nettopp bestilt en Varanger 4-6 camp. Tror du det holder eller blir det litt snaut? Vi kommer neppe til å være lenger ute enn to netter av gangen og fortrinnsvis ikke om vinteren i første omgang, så da blir det litt mindre klær og utstyr i teltet.
  2. For å unngå at fjellrypa alltid letter på 50 meter, gå nedenfra og oppover mot rypa. Da er det helt utrolig hvor nære du kan komme selv om den ser deg. Hvis rypa ikke er støkket har jeg vinterstid kommet inn på 5 meter flere ganger. Dette er uten hagle vel og merke, da smeller det lenge før. Kommer du ovenfra er det veldig vanskelig i forhold. Da tror jeg det er bedre å gå en lang omvei og komme seg under rypa.
  3. Jeg har den jakka, og er veldig godt fornøyd med den. Den er fantastisk lun og varm, og har også et solid ytterskall. Den eneste ulempen er at den er stor og litt tung hvis du skal ha den mye med deg i sekken på tur som et varmeplagg. Da ville jeg vurdert et lettere alternativ. Når det gjelder prisen så er den veil 6000,- i Norge, men du får ganske lett rabatt på en så dyr jakke. Jeg fikk 25% bare ved å spørre pent, og da lønner det seg ikke å kjøpe over nett lenger.
  4. Hagle er også gøy, da ser du når du treffer. Bare pass på og kast boksen så langt du klarer.
  5. Det går helt fint, guidene organiserer gruppene etter ferdighetsnivå slik at ruten de velger kan være alt fra barnemat til livsfarlige . Ikke vær altfor beskjeden når dere fyller ut deres nivå på skjemaet dagen før, for da havner dere sammen med japanere som tror de er verdensmestere, men ikke kan står på ski/brett etter norsk målestokk. Som nevnt, ta også med staver til stakingen ut i fra breen på slutten. 2 stk 3-delte staver er optimalt. Disse kan festes på sekken så de ikke er i veien. Kjøpes billig der nede.
  6. Har du fått tak i deler enda? Jeg har fått det samme problemet med min. Fikk tilbud om deler fra importøren i Nederland, men det ble ganske dyrt. Får jeg ikke tak i noe billigere, kjøper jeg heller en ny... Jeg fant heller ikke den aktuelle delen på REI.com
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.