Gå til innhold
  • Bli medlem

chrland

Aktiv medlem
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om chrland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Forhandleren sendte mit MSR Elixir telt til MSR i Irland, selvom det var langt over garanti. Det kom retur med nyt oversejl. Fin service. Kan se, at der er lidt ændringer på det nye oversejl (andre beslag/fester), spændt på om det nye holder længere tid denne gang.
  2. Det har været opbevare tørt ved rundt 20 grader sammen med andre telte og andet udstyr. Bund og footprint er helt fine.
  3. Har sendt ind til MSR i juni... svaret deres kommer til at indvirke på om jeg køber MSR udstyr forsat.
  4. Jeg har et MSR Elixir 2, købt i 2017. Tror det er brugt ca 10 gange og har været grundig med at tørre det efter brug. Jeg har ikke brugt teltet under korona, men da jeg tog teltet frem i maj, var teltduken helt ødelagt, hele duken skaller... det har ligget i posen under korona og blevet ødelagt... har været 10 dyre overnatninger. ☹ (har rette billeder til *.jpeg)
  5. Hej, Jeg har købet et par Fischer E99 Crown, som tænker at montere nogle "gamle" 75mm bindinger på. Jeg har brug for lidt hjælp til monteringen. Skal skiens balancepunkt være i bindingens diamant logo? Hvad hedder denne model, og er det stadig mulig at køre en ekstra wire til denne binding?
  6. Hej, Er der nogen som ved, hvor man kan download/lastes ned, eller ligger inde med en KMZ file eller tilsvarende over DNT hytter som lægges ind i GPS'en. Et tilsvarende kort som Kart over gapahuker og åpne koier i Norge, bare med DNT hytter.
  7. Takker! Meget fin forklaring. Hvad hedder hytten som er så kul at den må med?
  8. Er der muligt at få en beskrivelse af hvad ikoner og farver dækker over. Jeg tænker ikke at farver er tilfældigt tildelt. (virker fint i Basecamp på PC og Locus Pro på Android) Hilsen Christian.
  9. Problemet er næsten at der er for mange muligheder, så jeg har brug for hjælp til at finde de fine tur/ruter som kan anbefales. Vi skal gå sidste uge i august, og det vil være fint hvis vi ikke møder for mange folk (gerne mennesketomt). Når man sidder i Danmark og ikke er stedkendt i Norge er det vanskeligt.
  10. Fiske gør vi det ikke i, men en enkel topptur vil være fint. Fokus er fjell og vandre. Terrænet behøver ikke være alt for kuperet, er jo vant til flade Danmark.
  11. Jeg skal på fjell tur sidst i august med 2 – 3 kammerater, men mangler nogle ideer til lokation. Sidste år var vi 4 dage med telt i Langsua med start/slut ved Liomseter. Det var en fin tur og let gået. Turen skal have start/stop samme sted, ca 45 km og kunne gås på 3 dage. Afstand fra Oslo på max 5 timer i bil. Vi kommer fra København gennem Sverige. Det vil være et plus, hvis der er åbne hytter i området, hvis vejret bliver dårlig. Jeg har selv tænkt på Ringebufjellet eller Femundsmarke. Andre ideer til rundtur som vi kan gå?
  12. Mareng: Ja, ingen membran, bare leder.
  13. SnoSeal's vejledning siger at leder skal varmes op til 41-52 grader. http://www.atsko.com/sno-seal-application-tips-and-instructions/ Der er ikke så mange sjøt/samlinger i snusen af mine støvler. Tror stadig at det er der hvor leders bukker at det lækker, men er ikke sikker. Det vil stadig være fint med en HowTo guide fra andre som har tættet fuld læderstøvler.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.