Gå til innhold
  • Bli medlem

Nikolai Andresen

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nikolai Andresen

  1. Har tenkt meg en tur inn i femundmarka i starten av april og trenger litt inspill. Har vært der 5-6 år på rad sommerstid men har ingen erfaring der inne vinterstid. Noen som har forslag til hvor jeg kan starte turen og gode rutevalg? skal være ute i ca. 5 dager. Og ikke minst om noen har kjennskap til fiske der vinterstid Takk på forhånd!
  2. Takk for gode svar! For meg så kommer Svea ut som det beste alternativet, med tankte på at det er enkelt oppsett og stor plass inne i teltet.
  3. Svea 3 camp, Fjellheimen x-trem 3 camp eller Svalbard 3camp? Jeg skal gå til anskaffelse av et vintertelt som jeg kan bruke på lengre vinterturer i fjellet, men jeg sliter med å velge riktig modell og jeg syntes dette er veldig vannskelig da jeg ikke får satt opp teltet før jeg kjøper det. For meg er komfort ekstremt viktig særlig vinterstid men jeg ønsker ikke at dette går utover vindstabilitet og robusthet. Ønsker et telt med stort fortelt og som er relativt høyt under taket. Det er også viktig at det er enkelt og sette opp hvis jeg er på tur alene og det er dårlig vær da det gjelder å være effektiv. Jeg er litt usikker på hva jeg skal velge: Tunneltelt, kuppel-tunnel, kuppel? skal jeg ha to innganger eller holder det med en. Jeg er både på tur alene men det hender også at jeg har med meg en turkamerat. Håper på at dere kan hjelpe meg med valget
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.