Gå til innhold
  • Bli medlem

MKN

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om MKN

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har kjøpt et helsport fjellheimen x-treme på finn. Jeg har sett at disse har gear loft/tørkenett på bilder o.l. Er det noen som vet om helsport selger dette, eventuelt har erfaring med andre produsenter som lager noe lignende som passer til modellen?
  2. Jeg forsøkte å legge inn kart på min garmin Astro 320 for første gang. Når jeg hadde lastet over kartet etter beskrivelse og startet opp GPSen, så står det bare "laster inn kart...". Jeg tenkte at dette var normalt, men den sto sånn til den gikk tom for strøm(c.8 t). Nå får den ikke kontakt med macen, og det kan virke som om den har hengt seg opp på et vis. Har noen erfaring med dette problemet, eventuelt vet hvordan man kan resette GPSen?
  3. Jeg tenkte meg over Hardangervidda i uke 8 om været er greit nok. Har gått Finse - Haukeliseter før, og vil gå omtrent samme turen. Er det noen som vet om DNT har kvistet løypene mellom hyttene selv om hyttene ikke åpner før senere? Ellers, er det noen andre som vet hvordan snøforholdene er på Hardangervidda disse dager?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.