Gå til innhold
  • Bli medlem

Fredr

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fredr

  1. Takk for godt tips! Riktignok 3-manns, men med min klaustrofobi gjør det ikke noe med ekstra god plass til å boltre meg. Vekten er jo ikke så ille (jeg vet at for enkelte er 300g et hav av plass til andre ting!) Men blir det kanskje litt i største laget for en person? Takk for utfyllende svar. Nå står jeg virkelig og funderer på om det ikke blir det teltet eller helsport teltet som Bjørja linket til. Viktig med god høyde inni, og en fordel å kunne slippe et dusin plugger . Ser hva du mener med at Mammut ikke produserer drit. Fleecepledd var et godt tips! Nå skal jeg sjeldent ut på lange ukesturer så jeg er ikke veldig nazi på vekt. Er vel en av de som heller tar med litt for mye, enn for lite
  2. Hei! Takk for mange flotte svar. Ser jeg skulle vært litt mer presis i førsteposten. Angående telt blir det nok kun jeg som blir å bruke det, med unntak av den ene dagen i året samboer vil være med ut. Da får vi heller sove litt trangt en natt. Så et 2-manns telt er det jeg er ute etter. Takk for mange gode forslag! Skal definitivt følge med på bruktmarkedet, og se nøyere på produktene dere har linket til. Jeg ser fjellsport har salg, og la merke til to produkter. Mountain Hardwear Lightwedge 2 (https://www.fjellsport.no/kampanjer/vinterparty/utstyr/mountain-hardwear-lightwedge-2-dp-green-mountain-none.html ) og Mammut Nordic Emt 3-Season (https://www.fjellsport.no/kampanjer/vinterparty/utstyr/mammut-nordic-emt-3-season-dark-orange-space-195-l.html ).Vet at T-limiten er på 0, men har en lakenpose liggende. Dette vil kanskje hjelpe litt? Noen som kan si noe om disse to produktene?
  3. Hei! Har et ønske om å være mer ute i naturen dette året. Hovedsakelig vil det dreie seg om turer på vår, sommer og tidlig høst under tregrensen. Jeg har hverken telt eller sovepose fra før, og trenger tips og råd. Som student har jeg ikke all verden å rutte med, så tenkte rundt 1000-2000 for telt og rundt 1000 for sovepose. Bruksområde er 2 personer, 3-4 dagers turer sommerstid og i størst grad under tregrensa. Har lest mange anbefalinger om Nordmarka 2 teltet, men det ser ikke ut som dette selges lenger? Ser også at fjellsport har Mountain Hardwear Lightwedge 2 på tilbud nå. Er dette et greit telt? Hva med tresesongers sovepose? Pose beregnet på en mann 185cm som ikke fryser spesielt lett. Noen? På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.