Gå til innhold
  • Bli medlem

Magnus Lorentsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Magnus Lorentsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, Jeg bruker i all hovedsak kun terrengløpesko i fjellet, da i hovedsak for trening, men også på lengre turer ellers. Har i utgangspunktet ingen problemer med å være våt på føttene over en dag på sommeren. Snakker da lave sko med lav vekt, og godt grep. Jeg har et par tekniske fjellstøvler som ikke blir brukt noe særlig, i all hovedsak da fordi jeg føler jeg mister mye kontakt med underlaget, ofte trør feil og gjør små feilsteg. I disse overgangsperiodene vår og høst, hvor det ofte er veldig vått og samtidig forholdsvis kjølig, er jeg på utkikk etter en lett fjellsko/støvel med lav vekt, men først og fremst en sko som gir kontakt og følelse med underlaget. Over ankelen er da ønskelig, men ikke høyere enn det. Er det noen som har gode erfaring med en sko som kan passe for mitt bruk?
  2. Meget! Så lenge du klarer å akseptere at du har et batteri som en liten sekk på ryggen (eller i sekken) så har du uendelig med lys. På vanlig traving på sti er det svakeste lys rikelig, og dette varer jo i over ei uke uten lading. På full styrke har lys nok i massevis til å kjøre fort på ski eller sykkel! Prisen er jo også blitt noe bedre når jeg kjøpte for 2 år siden. Ikke hatt noen form for feil eller mangler med min lykt som hele vinteren 2020 og 2021 var ute på daglige oppdrag. Anbefales :)
  3. Det ble Lumonite Leader, så da får tiden vise hvordan den klarer seg gjennom mørketida. Virker veldig kompakt og gjennomtenkt, 5500 lumen lyser også opp i dagslys, så regner med den gjør susen til vinters
  4. God aften, Da min faste traver av en hodelykt nå er fastmontert på grottehjelmen, er det på tide å lete etter en arvtager som skal dekke opp utover høsten og vinteren. Er på utkikk etter ei såpass kraftig lykt at topptur og skikjøring etter mørkets frembrudd går som en lek. Er normalt sett på tur hver dag gjennom vinteren, så selvfølgelig lett vekt, og ellers gode løsninger spiller med. Har sett litt på Lupine Betty Rx14, men dette er ei lykt til over 10k. Er det noen som har noen forslag, gjerne med gode erfaringer?
  5. God kveld, Noen som har erfaringer med utsnitt fra Norgeskart på tapet? Evt. hvor man kan få tak i, har leitet litt, men finner ingen steder hvor jeg kan selv velge utsnitt.
  6. God aften, Er det noen som har norgeskart med utvalgte områder som tapet? Vet det er mulig å få tak i, men usikker på hvor. Noen som har tips eller erfaringer her?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.