Gå til innhold
 • Bli medlem

emstu

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

emstu vant dagen sist 18. mars 2016

emstu hadde mest likt innhold!

Om emstu

Nylige profilbesøk

920 profilvisninger
 1. Etter å ha amputert påskeuka pga regn dro vi endelig opp til Dyranut. Så, et sted mellom Heinseter og Fagerheim, dukket det opp en inReach melding om litt vind. Kompasset ble pekt mot Dyranut og tilbake til bilen (været så ut til å roe seg litt men meldingen viste 29 m/s, jeg er glad i å ligge i telt men når man er en dagsmarsj fra bilen er det en no-brainer). Vi har fri frem til 12/4, så en uke igjen. I håp om at været skulle bedre seg dro vi til Tyinstølen, og her sitter vi. Veien er stengt og sikten null. Slik vi ser det kan vi enten vente her (har en hytte til i morra kanskje en
 2. På vinterstid med pulk gjør jeg det rimelig enkelt. En av disse: [Hidden Content] Og en av disse: [Hidden Content] Blir ikke enklere
 3. Levegg helt på teltet, dessverre ikke noe bilder som viser resultat. Men det blåser litt. (Ikke meg).
 4. Jeg bruker Aklima ull netting på bein og overkropp, kryper tempen under -10 eller det blåser mye tar jeg en tynn ull t-skjorte over netting på overkroppen. Men har med en Arcteryx Squamish som jeg kan hive på meg hvis været tilsier. Veier ingenting og tett ok mot vind.
 5. Jeg bruker gore tex. Membranen puster ok og som andre har nevnt er jeg en som svetter som en løpshest så jeg er meget raskt ute med å åpne lufte muligheter. Brukte bomull anorakk før, men den blir fort til en isklump og blir tung. Goretex legger jeg bare i ytterteltet, den fryser så blir det rim. Neste morgen bare rister jeg den og den er lett og fin. Det skal sies i kratt skog hvor jeg vet jeg skal fyre bål kan jeg vurdere bomull. Kan tørke ved bålet og jeg er ikke like bekymret for glør.
 6. Kanskje litt sent ute her men, har selv en cold avenger. Fordelen er at den holder stoff (skjerf/balaclava) vekk fra nese og munn dermed er det null (eller veldig liten) sjans for at noe av dette kan fryse og gi ubehag. Når man puster ut så kommer det mye fuktighet, dette kan da fryse rundt nese og munn ved å kun dekke til med skjerf etc. Cold Avenger hindrer dette. Og, som nevnt over, med riktige briller så er man statist i Star Wars......
 7. Hei, Vi ser på logistikken rundt det med hunder og Massiv ruten. Er det noen som har gjordt denne med å la bilen stå i nord for å hente senere? Gikk dette greit? Siden Nor-way ikke tillater dyr på buss er dette nesten eneste mulighet. Tips blir hjertelig mottatt.
 8. Det ble ikke Etne fjellene denne gang. Vi kjørte opp til Kalhovd hytta og videre inn til Synken hvor vi parkerte og gikk vestover inn til noen flotte vann. Fisket var ok, ble middag hverdag men det tok noen timer da fisken ikke var særlig bitevillig.
 9. Tja Etnefjellene så jo litt spennende ut. Nærme hjem og. Marius
 10. Heisann, Etter 14 dager i Skarvheimen tok meg og kona (med 2 sibber) turen innom foreldrene mine på østlandet. I morgen er planen å kjøre tilbake til Stavanger, men vi vurderer sterkt å ta en 3 dagers et sted underveis. Vi har vurdert å stoppe ved Halne og ta ferjen inn i Vidda (aldri tatt den før - virker morro). Femundsmarken har vi skrevet av denne gang....men tar turen i september. Men om noen andre har tips til en 3 dagers tur (telt), helst ikke mye steinur - fikk nok av det i Skarvheimen. Og noen gode fiskevann. Takker for tips.
 11. Er det noen i Stavanger område som har en fjellpulken hunde drag til låns i påsken?
 12. Skal ha med Acapulka sin 170 til Vidda i morra. Andre i følge skal gå med Fjellpulken 144 or Paris. Alle med bedding og stivt drag. Blir spennende hvem som vinner velte konkurransen.
 13. Flere som har tenkt seg på på vidda i påsken?
 14. Hehe, tror det er litt mer plass i den. Det ble en 170, heller litt for stor enn litt for liten. Ankommer i morra. Ser du har en snedig tralle, er det kajakk tralle?
 15. Funderer på en ny pulk, madammen har lagt beslag på Paris Pulken. Er det noen i Stavanger regionen som har en slik pulk liggende som kan bli inspisert før anskaffelse?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.