Gå til innhold
  • Bli medlem

Blaser

+Støttemedlem
  • Innlegg

    1 231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    15

Alt skrevet av Blaser

  1. Fant denne youtube seansen. Dette har jeg aldri tenkt på å gjøre. sikkert med god grunn... Etter å ha sett denne, så er jeg fortsatt usikker på om det skal prøves?? Det er jo fristende å ha simmeregenskaper på MSR XGK, etc...
  2. Var innom Anton Sport i dag. Ble litt nysgjerring på MSR XGK-EX og måtte åpne for å se...Så da at pumpen ikke var tilstede. Henvendte meg til en av de ansatte for å informere om det. Sa i samme slengen at dersom jeg får et røvertilbud på den, så skal jeg vurdere å kjøpe. Fikk den for 1499,- ( Har pumpe fra før) Prøvde brenneren nå. Den startet og gikk fint på første forsøk
  3. Fordelen er (gjennom)lufting. På Mil teltet kan man ha begge åpene og få lufting. Man kan også velge hvilken side man vil sette på side duken for å skape oppbevaringsplass som er under tak.
  4. Hei, Jeg. dvs. datteren var på pulktur i forrige uke og da streiket optimus polaris brenneren. Hadde vel slike puff og så døde den ut. I dag har jeg brukt mye tid på brenneren og demontert alt og fant ingen ting å sette fingeren på når det gjaldt urenheter og koks belegg. Det siste jeg gjorde var å blåse igjennom filteret som er på pumpa. se bilde. Dette så fint ut, men var"tett". Byttet til en nytt metalisk filter og nå flyter bensinen fint. Dvs. at den har trykk ut av dysa og kommer i mengder. Jeg regner med at når man ikke får trykk nok, så blir ikke bensinen forstøvet godt nok, og det er derfor man får gul flamme ( også av og til). Jeg kjenner ikke de brennerene du har godt nok, men dersom det er et filter, så prøv å ta det vekk og se hva som skjer.
  5. Ga bort mine Julbo solbriller og nå er de erstattet med Julbo Shield Reactiv High Mountain 2-4. Det var en superpris; https://www.climbing247.no/p-61991-julbo-shield-reactiv-high-mountain-2-4.aspx ser at fjellsport skal ha 2349,-.
  6. Tusen takk. Har nettopp satt det opp i stua. Extremt imponert. BEST BUY!!!!!
  7. Hmmm, Ble plutselig oppmerksom på at jeg ikke hadde kjøpt telt i år.... XXL har en hyggelig pris på dette: NEMO Chogori 2 Tent Så nå er det bestilt
  8. Det går ca. 7,4 dl. Kjelen med lokk veier 151 gram. Det som er fint med kjelen at den har stor diameter så den fanger opp varmen bra.
  9. Du trenger ca 1 oz = 30-35 ml . dette blir vel ca 20 gram ( husker ikke egenvekten på rødsprit) + beholderen for rødspriten.
  10. Yes, det har jeg gjort. Har også en white box stove. Men liker å ha det litt mer stødig.
  11. Har savnet et meget lett rødspritsystem for dagsturer. Etter litt prøving og feiling har jeg landet på dette systemet: Optimus vindskjerm Optimus kjele Esbit titanium solid fuel stove som kjele støtte og holder for brenneren Brenneren er avkappet kattemat boks ( Gourmet gold) som fås kjøpt i matbutikkene Som man ser av vekten, blir totalvekten kun 209 gram. ( Kan alltids fjerne kjelelokket og da havner man ned på 185 gram)
  12. Det ble desverre ikke noe rypejakt denne uken, måtte derfor avlaste med selv med en topp tur til Blefjelltoppen.
  13. Bestilte en slik jeg også +Cafflano Kompact Kaffebrygge til 165.-!! + MSR Ceramic 2 Kjelesett til 306,-!!!
  14. PS!!! Outnorth har svea til 994,-; https://www.outnorth.no/optimus/svea#Metall
  15. Hei @hesthov - Long time no see!!! Jeg har gått mange ganger den ruten som @graham beskriver. Parkerer bilen ved dammen og går så langs veien til der banen begynner. Den du foreslår har jeg ikke gått, men synes å huske at der de to stiene møtes ved tjernes, så ser ditt stiforslag helt ok ut. Si gjerne i fra dersom du drar, så kan jeg evt. kjøre deg i fra togstasjonen og opp og evt. bli med på turen
  16. @Måssåbjønn Det ligger et ute på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=255266425
  17. okey, da har jeg hentet ut min Bushbuddy Mini: https://bushbuddystove.com/ Dette er en fin passe stor sak å bli glad i !! :)
  18. Fikk nappet til meg 1 stykk på Støren Sport 1. Ser ut som om style CS ikke tilvirkes lengre.
  19. Sport 1 har 70% avslag på en del produkter. Det ble derfor en Bergans Breheimen softshell bukse til bare 420,-👍
  20. jepp. I alle fall mye høyere enn min blodsenket toyota avensis. Har virkelig angst hver gang jeg prøver meg på en grus og traktorvei!!
  21. Endelig har jeg mottatt min turbil-Tesla Y...
  22. Da har jeg meldt meg på og vist interesse for Firebox Freestyle;
  23. Jepp, Kommer i fra Verdal og har jaktet i skjækerfjella. Har venner som eier deler av Verdalselva, så det blir en sjarmøretappe på slutten av turen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.