Gå til innhold

SnorreL

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  482
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

SnorreL vant dagen sist Oktober 8

SnorreL hadde mest likt innhold!

Om SnorreL

 • Bursdag 03. aug. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv og seiling.
 • Sted
  Buskerud

Nylige profilbesøk

3 029 profilvisninger
 1. Jeg har vært en del på tur med barn på 7 og 10 år i et 140 cm bredt kuppeltelt (Hilleberg Staika). Vinterstid med ett barn i dette teltet har jeg prøvd en gang, men det er mildt sagt trangt og masete synes jeg. Det er greit sommerstid, men trangt og noe vi nå har sluttet med og gått over til tremanns tunell. Så du slipper å krype over alt i et slikt Husky, men du vil nok i stedet ha det grisetrangt. Vårt vinteroppsett nå er Helsport Svalbard X-Treme 3 High Camp dersom jeg har med ett barn, og Hilleberg Keron 4GT hvis jeg har med begge kidsa. Sommerstid med ett barn er Hilleberg Staika fint mtp lite fotavtrykk og med begge på sommertur har det vært Helsport Spitsbergen 3 Camp, men det selger jeg nok snart.
 2. Ja takk begge deler sier jeg som er mest vant med gamasjer med glidelås med borrelåsklaff over fra Lowe Alpine og nå også Bergans.
 3. Er bare å gjøre et google-søk på Shallowtrade så finner man raskt ut at dette er en nettbutikk man holder seg unna, hvis man mot formodning var i tvil. (regner med at trådstarter var ironisk/morsom, men jeg svarte likevel)
 4. @Blaser ja har du fått det med lommer til bardunene i stedet for strikkene som ikke funker så bra i kulde og er litt mas å bruke ville jeg definitivt beholdt det! Uansett, grattis med rått telt. (jeg har ikke hatt det - enda, kjenner det frister å teste det ut som den telthora jeg er). Lommene kan ses i denne videoen med Børge himself:
 5. Du kan jo sende lavvoen til Helsport så fikser de det som skal fikses - for å svare litt på siden av spørsmålet ditt.
 6. Brukt min MSR Titan Kettle på bål i flere år uten problemer. Det eneste er at lokket, som satt tett da kjelen var ny, satt litt løsere på etter at kjelen hadde en veldig varm tur på bålet. Altså ble åpenbart diameteren på kjelen ble ørlite større og den har ikke krympet tilbake. Greit å ha i mente når man leser MSR sin advarsel at det er et amerikansk selskap, og disse har, slik jeg ser det, en tendens til å advare mot alt mulig tenkelig og utenkelig.
 7. Du kan jo bare memorere teksten så slipper du å lese den hver gang du er sliten. Sånn sett kan man jo bare gjøre det uten å kjøpe skia også, men da får man jo ikke Børges strenge blikk med på tur. (Beklager Espens avsporing).
 8. Jeg ville helt klart gått for den nye Åsnes Børge Ousland. Skal funke både i spor og utenfor. https://www.oslosportslager.no/produkt/asnes-borge-ousland-fjellski-1920-51641.aspx Børges strenge blikk på fremskia vil også kunne motivere til å ta seg sammen når man tror man er sliten og lei. Og i tillegg motiverende tekst under skia.
 9. Jeg synes Exped Chair kit er et fantastisk produkt. Nydelig å sitte avslappet og feks lese bok i teltet på kveldene. Både jeg og kidsa digger det. Enten brettet dobbelt eller i lounge oppsett.
 10. Chairkit er nydelig i teltet. Til og med Børge Ousland har med det på sine turer til arktiske strøk. Han sier selv han er for gammel til å ligge på armen og spise middag. Begge ungene mine + meg selv har med dette på alle våre turer (i sterk kontrast til Ouslands turer). I tillegg drar vi med oss en Helinox Chair One når vi føler for å krangle om den ene stolen vi har.
 11. Jepp. Hilleberg er konge der.
 12. @borgern hvor mange km og timer ble det? Et pent stykke tur det der.
 13. Helt enig. Da graver man arbeidsgrop/kuldegrop i forteltet og footprint er for meg helt meningsløst og bare i veien. På barmark bruker jeg alltid footprint.
 14. Hadde vært gøy å greie å ha et telt så lenge at det rakk å falme.... (liiitt høy turnover på telt her i huset)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.