Gå til innhold

InaS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om InaS

 • Bursdag 21. okt. 1988

Nylige profilbesøk

331 profilvisninger
 1. InaS

  Artic bedding

  Jeg har Rab sin versjon, den rommer Exped 9cm, dunpose, dunbukse og jakke, nødpose og dagens matrasjon med drikke. Enda er det god plass. Minuset er som tidligere nevnt at det er bare en lomme, men den er ikke så liten som man skulle tro (jeg har plass til førstehjelpskrin, snøplugger, snøbørste, toalettpapir, kompaktkamera, kartmappe og ekstra votter). Et annet minus er at trekket er nokså tynt, og jeg klarte å ta på hull når jeg strammet litt for hardt til med reimene til Rab pulkposen. Det ble heldigvis bare hull i ytterstoffet, og det er veldig lite og har heller ikke blitt større. Den kan ikke løftes i hempene hvis innholdet er tungt, da ryker de. I bakkant er det en løftehempe som jeg benytter til å dra beddingen av pulken og inn i teltet.
 2. Hei! Jeg kom hjem i dag etter en ukes tur i Femundsmarka, med utgangspunkt i Synnervika. Var innom Muggsjøene, og sørover til Røvollen og opp Røa vassdraget til Rogen. Når jeg startet turen var det tunge forhold utenfor scootersporene, men i løpet av uka ble det såpass mildt at snøen sank sammen en del, for så å få noen minusgrader igjen i går. Så det bærer sånn ok, selv med pulk. På vann og åpne myrer har det blåst såpass at det er hardt å fint å gå. Ellers finner du spor etter snøscootere og hundekjørere flere steder, spesielt til en del av de åpne buene. (Det går spor helt fra Femunden og til Rogen og lenger innover i Sverige). Gled deg, du kommer til å få en fantastisk tur!
 3. Er det noen som vet hvordan snøforholdene er rundt Femunden nå? Planlegger ukestur fra mandag, og har fulgt med værmeldingene og sett at det har kommet litt snø. Bor selv i Soknedal, på andre siden av Forollhogna og her er det kommet en del. Må ta en avgjørelse på om det blir for tungt for hunden å være med i løssnøen..
 4. InaS

  Åsnes Vikafjell ski

  Jeg har også disse skiene, men siden det etter hvert for det meste ble turer utenfor løype på meg så endte jeg opp med et par Cecile Skog som hovedski. Vikafjell skia er gode ski, og passer fint inn i løyper og bærer greit utenom. Perfekt til påsketurer! Blir en del kaving i dyp løssnø, men det blir det jo nesten uansett hvilke fjellski man har. Det eneste jeg har å utsette på de er at de har akkurat for mye spenn til at jeg fikk feste med feller i skikkelig bratt terreng. Etter å ha snakket med to ulike Åsnes selgere fikk jeg tilbakemelding om at man burde være over 70kg for å trykke de godt nok nedpå. Den gang hadde jeg kun kortfeller, så det er godt mulig at det hadde fungert helt fint med langfeller. Nå er jo ikke Vikafjell noen topptur-ski heller, så til sitt bruk er de et ypperlig valg, til en grei pris. Stort bonus med feste til kortfell!
 5. InaS

  Kald tlf på skitur

  Anbefaler ikke å ha iPhone i BH, da min ble fuktskadet og fikk helt svart skjerm i løpet av to dager. Gikk seg dog til av seg selv igjen når den fikk et par dager i varmen uten å brukes. Lomme på låret høres ut som et bedre alternativ. Jeg satser heretter på tvillingsim og eldre tlf på lengre turer ( i tillegg til Spot personal tracker)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.