Gå til innhold
  • Bli medlem

Thomas-André Dahl

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Thomas-André Dahl

  1. Mulig jeg var litt uklar tidligere, det er to dekken til hvert sitt bruk. Vannet har nok kommet fra at snø har kommet inn i dekkenet og hunden og smeltet der vil jeg tro. Så når jeg tar dekkenet av så har smeltevannet samlet seg i dekkenet og fryser. Tar gjerne imot gode råd for dekken på jaktlabrador (korthåret hund) for Hardangervidda vinterstid, har tidligere hatt samojed så ikke alt for mye erfaring med å kle opp hunden.
  2. Skal gi en tilbakemelding når jeg har fått testet! Hadde et tilsvarende oppsett i Reinsfjell x-trem teltet mitt også, men ble kun brukt som vanlig tørkesnor og teltet ble for lite til at jeg dro med meg brenner inn når vi var to personer m/ hund… uten hund hadde det nok gått bra
  3. Likte ideen med å legge ting flatt på tre tørkesnorer med brenner under! Har et Spitsbergen X-trem 4 Camp på vei i posten så noe av det første jeg gjør blir nok å lage en tilsvarende tørkesnor løsning.
  4. Troll dekkenet skal vurderes, hvis det ikke blir et løpsdekken fra Nonstop eller Canelana jeg lander på, den labben er en frysepinn 😅 Godt tips det å kjøre en «trør-test» hjemme, og på den måten se hvor lenge drivstoffet varer!
  5. Foreløpig har vi et rent ulldekken fra Canelana og en «bobledress» fra Hurtta. Når snøen smelter spesielt i bobledressen (glatt utenpå og inni) så blir den pinne stiv. Tar sånn sett gjerne anbefalinger for dekken til bruk i -20 m/ vind for jaktlabrador. Noe som ikke danner fult så mye is hadde vært veldig deilig. Hvor lang tid pleier det å ta før det tørker? Takker! Da gir en halvliter god tid med tørke i teltet.
  6. Ute etter andre sine tanker om tørking av klær i telt på vinteren. Har to hunder med meg på tur som greier å få igjennom fryste dekken hver dag på tur. Eggene klær har jeg greid å tørke brukbart med å henge den opp i innerteltet men, hundedekkenet er alltid dypfryst til neste dag. Noen som har noen råd og tanker? Vurderer å ta med brenneren inn i innerteltet og tørke dem på den måten, isåfall noen som har noen erfaring med bensinforbruk for å fyre i 1 times tid? På en Omnifuel Nova?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.