Gå til innhold
  • Bli medlem

Thomas-André Dahl

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Thomas-André Dahl

Nylige profilbesøk

272 profilvisninger
  1. Mulig jeg var litt uklar tidligere, det er to dekken til hvert sitt bruk. Vannet har nok kommet fra at snø har kommet inn i dekkenet og hunden og smeltet der vil jeg tro. Så når jeg tar dekkenet av så har smeltevannet samlet seg i dekkenet og fryser. Tar gjerne imot gode råd for dekken på jaktlabrador (korthåret hund) for Hardangervidda vinterstid, har tidligere hatt samojed så ikke alt for mye erfaring med å kle opp hunden.
  2. Skal gi en tilbakemelding når jeg har fått testet! Hadde et tilsvarende oppsett i Reinsfjell x-trem teltet mitt også, men ble kun brukt som vanlig tørkesnor og teltet ble for lite til at jeg dro med meg brenner inn når vi var to personer m/ hund… uten hund hadde det nok gått bra
  3. Likte ideen med å legge ting flatt på tre tørkesnorer med brenner under! Har et Spitsbergen X-trem 4 Camp på vei i posten så noe av det første jeg gjør blir nok å lage en tilsvarende tørkesnor løsning.
  4. Troll dekkenet skal vurderes, hvis det ikke blir et løpsdekken fra Nonstop eller Canelana jeg lander på, den labben er en frysepinn 😅 Godt tips det å kjøre en «trør-test» hjemme, og på den måten se hvor lenge drivstoffet varer!
  5. Foreløpig har vi et rent ulldekken fra Canelana og en «bobledress» fra Hurtta. Når snøen smelter spesielt i bobledressen (glatt utenpå og inni) så blir den pinne stiv. Tar sånn sett gjerne anbefalinger for dekken til bruk i -20 m/ vind for jaktlabrador. Noe som ikke danner fult så mye is hadde vært veldig deilig. Hvor lang tid pleier det å ta før det tørker? Takker! Da gir en halvliter god tid med tørke i teltet.
  6. Ute etter andre sine tanker om tørking av klær i telt på vinteren. Har to hunder med meg på tur som greier å få igjennom fryste dekken hver dag på tur. Eggene klær har jeg greid å tørke brukbart med å henge den opp i innerteltet men, hundedekkenet er alltid dypfryst til neste dag. Noen som har noen råd og tanker? Vurderer å ta med brenneren inn i innerteltet og tørke dem på den måten, isåfall noen som har noen erfaring med bensinforbruk for å fyre i 1 times tid? På en Omnifuel Nova?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.