Gå til innhold

fightingfalcon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fightingfalcon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. fightingfalcon

  Skal den være sånn? Osprey xenith 105l

  Er bøyd innover for å gi bedre plass til hodet tror jeg
 2. fightingfalcon

  Oppbevaring av fangst på tur?

  Hei! Hva gjør folk om man får fisk på tur og ikke tenker å spise den samme dag? Jeg har hørt noen pakker fisk i pakkposer. er det noen som har erfaring med dette? Egner pakkposer seg til å oppbevare fisk, eller bør man ha en ekstra plastikkpose på fisken?
 3. Ser nå at sekken allerede var kjøpt. da trengs ikke tipset lengre
 4. fightingfalcon

  Thermacell backpacker

  Prøvde å søke etter den på forumet men fant ikke noe. kanskje jeg har brukt søkefunksjonen feil 😮
 5. fightingfalcon

  Thermacell backpacker

  Hei! er det noen her inne som har erfaring med thermacell backpacker? Det er kanskje en ekstra duppedings som man må drasse med seg. Men om den hadde vært like effektiv som den stasjonære myggjageren på hytta så kanskje det e verdt det? Den bruker jo en gassboks, så er jo ikke all verden å bære. Kanskje sunnere enn DEET også. Man har jo alltids bålrøyken å jage myggen med, men nå er de bålforbud.
 6. fightingfalcon

  Primus i telt

  Hei! Jeg undrer meg litt angående bruk av bensinbrenner/gassbrenner i telt. Hvordan har dere «reglene» for brenning av bensin/gass i teltet? Jeg har tidligere brukt både bensin og gass i teltet, men har alltid vært litt skeptisk til sikkerheten rundt riktig lufting osv. Når jeg har brukt bensinbrenner har jeg alltid hatt alle tre ventilene i mitt helsporttelt på vidt gap, ofte har jeg faktisk hatt døra åpen også.(kanskje litt i overkant nevrotisk). Når jeg ser bilder av folk som sitter å brenner i teltet så er jeg nysgjerrig på hvordan dere utfører dette i praksis og om dere føler sikkerheten er i høysetet. Jeg tenker blant annet på de som er på vinterturer som fyrer for å ha varme i teltet. Hvor mye lufter man mtp å samtidig beholde varme i teltet? Jeg er klar over basics som å ikke sovne med brenneren på, og at om man blir trøtt/svimmel eller tung i hodet så må man få lufta seg. I tillegg har jeg lest at bruk av varmeveksler på kasserollen under snøsmelting fører til ufullstendig forbrenning og mer kullos. setter stor pris på delte erfaringer og tips!
 7. fightingfalcon

  Silva expedition s eller ranger s?

  Så kult å høre erfaringer Trodde alltid at silva var bransjestandarden. Da skal jeg også se på suunto.
 8. fightingfalcon

  Silva expedition s eller ranger s?

  Hei! Jeg har tenkt å skaffe meg et nytt kompass. Tenker veldig på speilkompass da jeg tenker det har flere bruksområder. Det er vel like mange bra kompass som det er meninger om hvilke kompass som er bra. Jeg tenker på Silva ranger S og Silva Expedition s. Er det noen som har noen brukererfaringer med disse? Eventuelt noen andre kompass som anbefales?
 9. fightingfalcon

  Isolerande vintermatte i innertelt

  Jeg ser nå jeg misforstod da jeg leste svarene på tråden.
 10. fightingfalcon

  Isolerande vintermatte i innertelt

  King size veier ca 2kg. Litt tyngre da den er vattert.
 11. fightingfalcon

  Isolerande vintermatte i innertelt

  Jeg gikk for king size med en gang. Har fungert suverent til flere bruksområder. Den brukes som gulvisolasjon i teltet og dekker omtrent hele gulvflata(Helsport fjellheimen x-trem 3) så man slipper den kalde bunnen. Den er også fast følgesvenn på vinterjakta. I tillegg har vi vært to stk. som har ligget i den under åpen himmel, da hadde vi to exped's inne i duken og soveposer. Så man var "regntett" på bunn og topp. Ble som en giga vanntett sovepose som dekket to stk. Varmt ble det også!
 12. fightingfalcon

  Lars Monsen Kniver?

  Tusen takk for tipset
 13. fightingfalcon

  Lars Monsen Kniver?

  Hei! Er det noen her som har noe erfaring med knivene fra Brusletto er prydet med Lars Monsens navn? Jeg har lyst på en ordentlig turkniv og har vurdert enten Ánarjohka eller Børgefjell. De koster jo litt, men jeg antar det er en kniv man skal ha i mange år fremfor moraknivene som slites ut. Har navnet for høy pris mtp. knivene? Setter pris på alle innspill og tips
 14. fightingfalcon

  Isolerande vintermatte i innertelt

  Jeg gjør det samme. Anbefales!
 15. fightingfalcon

  Sekkestørrelser

  Jeg har nok kanskje ikke vært flink nok til å pakke. Gøy å høre alle erfaringer . Jeg har nok blitt bortskjemt med Syncroflexen hva volum angår. Jeg løsnet alle reimer på sekken og prøvde. Den «snurpeposen» på toppen til xenithen var litt kort, så selv om man kan utvide lokket mye, må eventuelt ting ligge på tvers på toppen? Det ble en ny denali fra Fjellsport, selv om jeg skulle ønske xenithen passet bedre til mitt bruk.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.