Gå til innhold

gild furu

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Etter 10 år som ivrig fjellfant har jeg aldri hatt noe bedre på beina enn syncro. Som nevnt er den hard mot beina, men helt vanntett og en fantastisk god sko å gå i.
 2. Herlige Femundsmarka! Takk for fin rapport. Nå klør det i fyrstikkboksen.
 3. SPOT2 har også beskyttelsesdeksel foran nødknappene. Greit å slippe at plutselig Seakingen svever over teltet når du lager middag
 4. Jeg kjøpte SPOT i DNT-butikken i Oslo. Veldig fornøyd med den.
 5. Hei! For en par uker siden hadde jeg en fin tur som jeg hadde hatt lyst på ei stund. Jeg startet fra Mysusæter i Rondane, og målet var Femundsenden. Tanken med turen var å få sett seg rundt i ukjente områder for meg - Rondane og Alvdal Vestfjell. Samt å ende opp i landets fineste plass etter min mening, Femunden. De første dagene i Rondane var preget av snø, og relativt mye folk overalt. Som usosial, sær skoging tråkket jeg på for fullt for å komme meg til roligere strøk. Etter 2 dager var Rondane unnagjort, og jeg gikk løs på Alvdal Vestfjell. Alvdal Vestfjell er en skikkelig perle, med lite folk, lettgått terreng og fantastisk natur. I Alvdal Vestfjell hadde jeg også en natt på DNT-hytta Korsberghytta. Etter mange års medlemskap var det første gang jeg benyttet meg av hyttetilbudet, men det blir nok ikke den siste. Jeg styrte innom Alvdal for å fylle sekken med mat igjen. Det ble også litt fråtsing på den lokale butikken i form av cola, sjokomelk og skolebrød! Etter Alvdal ble det noen tøffe dager for beina. Veien videre gikk gjennom Tylldalen og Brydalen, så det ble mange høydemeter både opp og ned for beina. Så gjenstod bare sjarmøretappen inn til Femunden. De siste 3-4 dagene gikk jeg i boxern i strålende solskinn! Terrenget var lettgått, og jeg tok meg tid til noen tyribål som sikkert ville gitt oppsynsmannen hjerteinfarkt på stedet! Alt i alt en fantastisk fin tur gjennom både høye fjell og furuskog. I tillegg var jeg for en gangs skyld heldig med været! Fisket var greit, men ikke noe å henge på veggen. Jeg forsøkte å holde meg litt vekk fra stier og veier, men DNT-nettverket var alltid i nærheten. Jobb og stress ble ikke ofret en eneste tanke på hele turen, og etter første dusjen og første middagen hjemme ønsket jeg meg tilbake til fjellet. Dette var forresten første turen jeg brukte SPOT daglig. Tanken var ikke akkurat å benytte meg av nødfunskjonen, men å kunne holde de hjemme orientert om hvor jeg var og at jeg hadde det bra. SPOT fungerte feilfritt, og ble høyt verdsatt av dame, foreldrene og venner.
 6. Jeg har utelukkende positive erfaringer med Amfibi.
 7. Jeg har syncro high. Som sagt krever den litt inngåing, men det er utvilsomt den beste støvelen jeg har hatt.
 8. Turistforening i Oslo har den nye modellen. Jeg har nettopp kjøpt og gleder meg til testing!
 9. Fantastisk bra tape, men vrien å få tak i. De har den på apotek i Sverige, så jeg hamstrer stort når jeg er på harry-tur.
 10. Jeg var innom noen småvann på ca 400 moh i helga, der lå isen og det var mulig å gå på isen grytidlig på morgenen. Vannene i ruta du beskriver var jeg ikke innom.
 11. God tur! Jeg ser frem til turrapporten.
 12. Hvis du har god tid kan jeg komme med litt info senere. Jeg tar med meg kanoen og tilbringer den 2. uka i mai i Stora Le og Foxen.
 13. Dere har jo valgt et fint område, litt vekk fra den verste Røa trafikken. Selv synes jeg traktene rundt Revsjøen er veldig fine, og Styggsjøkoia er verdt et besøk. Sjansen for å treffe bjørn er liten. God tur!
 14. Jeg har en powerframe på sitt 6. år, og er veldig fornøyd med den. Den er brukt på lange fot - og skiturer. Liker spesielt det grove hoftebeltet, som avlaster skuldrene. Sekken er egnet til tunge bører. På vei til hytta en gang hadde jeg 70 kg i sekken, og det gikk fint det! Som alpin - og topptursekk er den kanskje litt for stor og stiv.
 15. gild furu

  Exped Auriga

  Litt knapt for to etter min mening. Spesielt vinterstid.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.