Gå til innhold
 • Bli medlem

gild furu

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Etter 10 år som ivrig fjellfant har jeg aldri hatt noe bedre på beina enn syncro. Som nevnt er den hard mot beina, men helt vanntett og en fantastisk god sko å gå i.
 2. Herlige Femundsmarka! Takk for fin rapport. Nå klør det i fyrstikkboksen.
 3. SPOT2 har også beskyttelsesdeksel foran nødknappene. Greit å slippe at plutselig Seakingen svever over teltet når du lager middag
 4. Jeg kjøpte SPOT i DNT-butikken i Oslo. Veldig fornøyd med den.
 5. Hei! For en par uker siden hadde jeg en fin tur som jeg hadde hatt lyst på ei stund. Jeg startet fra Mysusæter i Rondane, og målet var Femundsenden. Tanken med turen var å få sett seg rundt i ukjente områder for meg - Rondane og Alvdal Vestfjell. Samt å ende opp i landets fineste plass etter min mening, Femunden. De første dagene i Rondane var preget av snø, og relativt mye folk overalt. Som usosial, sær skoging tråkket jeg på for fullt for å komme meg til roligere strøk. Etter 2 dager var Rondane unnagjort, og jeg gikk løs på Alvdal Vestfjell. Alvdal Vestfjell er en skikkelig perle, med
 6. Jeg har utelukkende positive erfaringer med Amfibi.
 7. Jeg har syncro high. Som sagt krever den litt inngåing, men det er utvilsomt den beste støvelen jeg har hatt.
 8. Turistforening i Oslo har den nye modellen. Jeg har nettopp kjøpt og gleder meg til testing!
 9. Fantastisk bra tape, men vrien å få tak i. De har den på apotek i Sverige, så jeg hamstrer stort når jeg er på harry-tur.
 10. Jeg var innom noen småvann på ca 400 moh i helga, der lå isen og det var mulig å gå på isen grytidlig på morgenen. Vannene i ruta du beskriver var jeg ikke innom.
 11. Hvis du har god tid kan jeg komme med litt info senere. Jeg tar med meg kanoen og tilbringer den 2. uka i mai i Stora Le og Foxen.
 12. Dere har jo valgt et fint område, litt vekk fra den verste Røa trafikken. Selv synes jeg traktene rundt Revsjøen er veldig fine, og Styggsjøkoia er verdt et besøk. Sjansen for å treffe bjørn er liten. God tur!
 13. Jeg har en powerframe på sitt 6. år, og er veldig fornøyd med den. Den er brukt på lange fot - og skiturer. Liker spesielt det grove hoftebeltet, som avlaster skuldrene. Sekken er egnet til tunge bører. På vei til hytta en gang hadde jeg 70 kg i sekken, og det gikk fint det! Som alpin - og topptursekk er den kanskje litt for stor og stiv.
 14. Litt knapt for to etter min mening. Spesielt vinterstid.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.