Gå til innhold

ofure

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Styggebreen har ikke mange sprekker, men de som er der er stygge. Ifjor var det en sprekk like etter innsteget på breen, så legg ikke ut tauet utover breen før dere binder dere inn. Og så er det noen sprekker før man går iland på ryggen opp mot Piggen.
 2. Er det noen som har gått breen opp fra Russglopet til Surtningsui ilpet av de siste årene? Sett fra Valdresflya (i kikkert) ser dette ut til å være en flott bre å prøve seg på. Tilbakemeldinger mottas med takk!
 3. ofure

  Fjelltreningstøy

  Har nå blitt den lykkelige innehaver av to Arcteryxjakker, etter at beste kompisen min "dessverre" hadde anskaffet en etlags regnjakke som jeg generøst tilbød meg å overta i tillegg til trelags`en som jeg hadde i fra før. Og heretter har jeg sågodt som bare brukt denne etlags jakka, enten det er snakk om en enkel bretur eller føring på bre, en dagstur i høyfjellet i silregn, eller en tur på byen i utrygt vær. Så hvis du ikke har tenkt å gni deg hardt imot vått fjell eller is og trenger stor slitestyrke, vil jeg sterkt anbefale at du vurderer etlags jakka fra Arcteryx. Er nesten fristet til å si det samme som han som solgte damebind - "dette er muligens ikke det beste som finnes, men det ligger veldig tett opp under"!.
 4. ofure

  Falketind

  Er det noen som har vært på Falketind siste måneden? Lurer på hvordan forholdene er innover langs vannene (snøfonna), og om breen er bar helt opp?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.