Gå til innhold
 • Bli medlem

EinarG

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Bergen Turlag har fellestur i Stølsheimen i påsken, her er er mer info: [Hidden Content]
 2. Minimalt problem vil jeg anta. Dette gjelder noen episoder på et fåtall betjente hytter ved vei. Så å si det er generelt problem blir å ta litt hardt i..
 3. Til opplysning: Det er svært mange ubetjente og selvbetjente hytter i DNT systemet hvor jeg mer eller mindre kan garantere deg at du har hytten for deg selv i juletiden. Faktisk nesten samtlige. Lykke til!
 4. EinarG

  Singelspeed

  Absolutt et godt innspill. Noen favoritter? Gjør ikke noe om sykkelen ikke veier alt for mye heller..
 5. Mye flotte blåbær på Osterøy, har plukket en del ved Træet, Barnas Turlag sin hytte, [Hidden Content]= Her er det forøvrig bra med sopp også. Nærmere Bergen, pleier det å være en del i Langeskogen opp fra Fjøsanger. Sikkert mange andre steder også, bla på Gulfjellet.
 6. EinarG

  Singelspeed

  Fant denne linken [Hidden Content], men der var det ingen singelspeed modeller, vet du om der har flere modeler enn de som er på denne hjemmesiden?
 7. EinarG

  Singelspeed

  Er det noen som vet om norske forhandlere som selger singelspeed sykler? E rpå jakt etter en god bysykkel med skjermer og bagasjebrett men uten det meste annet. Skal brukes som helårsykkel og spesielt om vinteren.
 8. Det er nå mulig å kjøre opp til demningen på Stølsvannet, helt bart. Noe mindre snøfonner må påregnes inn til Solrenningen, men ellers bart og fint. Så jeg tror du trygt kan legge i vei. Lite folk så tidlig i sesongen.
 9. ok. Ja det er den, skal se om jeg får tak i et bilde. Legger det da ut på våre nettsider. mvh -Einar
 10. Nå er jeg ikke helt med, Kringla? Broen over elven Fosdøla, den du selv beskriver som brua over elven. Vet ikke om det er snø eller flom som har tatt den. -Einar
 11. Bergen Turlag fikk i dag (13.05.08 ) melding om at broen over Fosdøla på ruten Loen - Skålatårnet er ødelagt og ikke farbar. Har derfor lagt ut dette på nett: [Hidden Content] Har noen detaljer så kom gjerne med det. mvh Einar Grieg Bergen Turlag
 12. Var på Vending i helgen, meget gode skiforhold. Kunne ta på skiene ved veien ved Hamlagrø.
 13. EinarG

  DNT amok

  Jeg tviler nesten på at dette er merket av noen fra DNT. Uansett er det fullstending feil merket og ikke i henhold til DNTs merkeinstruks. jeg anbefaler en telefon til DNT Oslo og omegn eller e-post til dem så får du nok svar på hva som har skjedd her. -Einar
 14. Fikk ikke sett programmet det refereres til, men ser til min glede at det ligger ute på nett: [Hidden Content] Tenkte flere kunne få det tipset.. Så planen er å få sett det i kveld etter dagens dont. mvh -Einar
 15. Tenkte på det, men er litt usikker på rettighets spørsmål på den slags. Noen som kan jussen på det? -Einar
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.