Gå til innhold
  • Bli medlem

steinar.onarheim

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om steinar.onarheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei. Har lyst å padle Tinnhølen-området på Hardangervidda, truleg i september. Lurer på om nokon kjenner til korleis det er å krysse over til vatna sør/søraust for Tinnhølen, altså vestre Bakkatjønn og dei småvatna rundt der, evt også Langesjøen og Langavatnet. Ser på kartet at det meste ligger i omtrent samme høgde så hadde håpa på at det er lite bæring dersom ein vil legge opp ein runde. Me er to stk + ein baby på 5-6 mnd i allykano. Bør vere minst mogleg bæring og lette å flytte seg frå vatn til vatn. -Eit anna spørsmål: Kan man kjøre heilt inn til austenden av Tinnhølen og sjøsette der, eller er vegen stengt med bom ved Trondsbu? -Korleis er teltmoglegheitene med tanke på terreng og skjerming frå ver og vind. Med baby så bør det helst vere skjerma teltplass, i tilfelle masse vind. Og i september kan det jo vere ganske kvass luft så høgt til fjells. Terrenget ser temmelig åpent ut på kartet. Nokon som har erfaringar frå området?
  2. Kanskje litt seint men ta ein kikk her: www.draum.net
  3. Hei og takk for svar! Det er ein del kommersielle aktørar som leiger ut. Det er eit par av hyttene som kan sjå ut til å vera utanfor allfarvei og som kan vera aktuelle, men dette er stort sett etter betaling per dag og blir veldig dyrt. Har kontakta dei som sert mest aktuelle ut for å høyre om det går an å leige på årsbasis til lågare pris. Det beste hadde nok vore å få tak i privat hytte, men det ikkje lett å finne...
  4. Hei. Me er eit friluftsinteresessert par på 30 og 31 som vurderer eit friår, og der draumen er overvintring i Canada eller Alaska. Perfekt lokaliserg er ca. ein dagsmarsj unna sivilisasjonen, slik at ein både får ro, men også trygghet i tilfelle nødsituasjoner (og mulighet til å få besøk). Nokon som har tips om god lokalisering? Ser for oss naturskjønt område (helst fjellområde) med gode jakt og fiskemuligheter. Og det må jo vere ei hytte der som ein kan få leigd. Å finne hytte er igrunn det store problemet her. Nokon som har tips angåande hytte?
  5. ok, takk for svar. Koldedalsbreen kan jo vera eit alternativ ja. Har berre sett delar av den. Er det opp til høgre mot Hjelledalstind som er mest spennande? Det eg er på jakt etter er blåis som ligg i relativt kort avstand til Tyin, dvs maks 1t.køyring. Har hytte der oppe og må ha eit alternativ til fottur dersom gråvær. Altså is med formasjonar som krever litt klatring/"klyving" og der det må settast litt sikringar.
  6. Nokon som veit om det finnes bra blåis i nærleiken av Eidsbugarden? Ein plass som går an å leika seg, men som ikkje er for vanskeleg.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.