Gå til innhold

Runelf

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Runelf

  Løype i trondheim

  Tusen takk for noen forslag, er ikke så veldig kjent med skimulighetene rundt her enda. Den runden via langedal skal jeg vertfall sjekke ut
 2. Runelf

  Løype i trondheim

  Tar gjerne imot tips til begge deler
 3. Noen som har noe tips til en plass eller løype i trondheim for å trene med ski og pulk? Helst ikke so veldi mye nedoverbakker, da det er litt travlet med taudrag.
 4. Runelf

  Rolige helgeturer rundt trondheim

  Det ble det. Var på hitra 23-24 april, da var det regn, sol og snø, det va litt kaldt men ingen problem med nokk kle. Var også en tur i malvikmarka helgen som var, da var det bare fint vær so var ikke noe å klage på. Nesten for varmt å våkne opp i teltet. Vil absolutt ikke si det er for kaldt for å campe ute i trondheimområdet nå fortiden. Bare ha med litt ekstra kle å sove i, tilfelle det blir litt kaldt til natten. Og ser yr melder vertfall ingen nedbør i trondheim i helgen, men det ville jeg ikke helt stolt på, men er bare å ta med regnkle og en tarp så er det bare å kjøre på Hadde blitt en tur på meg også i helgen hadde det ikke vært for at eksamen er rett rundt hjørne .
 5. Runelf

  Fjellforum-folk på Instagram?

  ruleira
 6. Runelf

  Rolige helgeturer rundt trondheim

  Kjørte til straum, så tok vi av der det står kvernaelva på kartet (norgeskart.no), trodde vi kunne kjøre helt fram til setervatnet, men var bom med engang vi tok av 713 så ble til å gå derifra.
 7. Runelf

  Rolige helgeturer rundt trondheim

  Havmyran leverte isfrie vann, fisk ble det også. Ble ikke gått så langt inni myrene siden det var veldig ustabilt vær, så vi lå i skogsområdet ut ved kanten. Må desidert tilbake ditt når det begynner å bli litt mer tørt ute.
 8. Hei! Noen som har noe tips til rolige helgeturer/overnattingsturer rundt trondheim? Ser etter plasser hvor det er fin natur og helst noen vann man kan fiske i. Att man ikke møter så mye folk er et stort pluss. Noen som vet om noen plasser som begynner å bli snø fritt så det går and å begynne i gå i, og noen vann som begynner å bli isfritt eller når man kan begynne å tenke på at det skal bli isfritt? Alle tips mottas med stor takk, er lite kjent noen annen plass en i bymarka. Har bil så er ikke noe problem å komme seg et stykke vekk i fra byen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.