Gå til innhold
  • Bli medlem

Bobbhead

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Herlig Omnilite, Kan se ut fra denne rapporten at det faktisk er mer opp til brenneren enn hva man bruker til bendsel. Tenker dere også dette?
  2. Takk Johan for godt svar. Vet du om MSR XGK kan kjøre på både bensin og parafin? Skiller Karbonmonoksid utslippene seg på disse væskene?
  3. Haha! Skrev dette sent med en god forkjølelse:) Mener selvsagt Fritidsparafin eksempelvis fra Felleskjøpet VS Alkylatbensin fra Biltema. Ser også mange som mener mangt. Jeg mener også mye og har et personlig inntrykk av at fritidsparafin må jo fungere bedre for oss mennesker på tur enn bensin. Godt mulig jeg tar feil, og tar gjerne lærdom av dette :))
  4. Hei, Finner ikke mye info på det store nettet med tanke på forskjellene på alkylatbensin og miljøparafin. Vi bruker en MSR XGK brenner og tenker primært på bruk på vinteren. -Tenker på kullos ved bruk av disse væskene. Hva er helsemessig best og hvorfor? -Effekt/forbruk? -Begrensinger nedover på gradestokken (også temperaturer under -30) Ser det står litt på nettet om Primus omnifuel og utfordringer med å rense dysa, men lite stoff om MSR. Håper på kloke og gode svar. TB
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.