Gå til innhold
  • Bli medlem

SigBjørnen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om SigBjørnen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Veldig gode tilbakemeldinger og historier på det å ha "friluftsliv som jobb"! Kommer til å bruke vakre landskap i Rogalands som trekkplaster på opplevelseshungrige utlendinger og nordmenn. Har en plan på å bruke eksisterende overnattingssteder med utmerket lokalt mattilbud, så skal jeg dra dem med meg opp i fjellheimen vise dem noen av norges kjente og ukjente naturperler, fortelle historier som ikke er fortalt:-) og ta sykt mye betalt for opplevelsene:-):-)
  2. Ja mange flotte tips, som jeg tar med meg! Tror jeg må satse på å utvikle noen få turkonsepter i et lett tilgjengelig fjellområde med en base med kvalitets overnatting/mat. Liker konseptet til Romsdal Adventure, familiebedrift som nok skaper ståpåvilje fordi en vil gi positive opplevelser. Opplevelser som igjen gir ringvirkninger, slik at nye kunder kommer til. Nok viktig å satse utover Norge også, Norge er attraktivt!
  3. Men spisser en målgruppen for mye så kan en jo miste endel naturinteresserte kunder?! Hvor kan man søke støtte til naturopplevelses-prosjekter? Kan en gjøre en grundig markedsanalyse selv? Vil nok være en fordel å ha gjort et grundig forarbeid, og finne det unike naturkonseptet som gir energi til å ståpå og penger i kassa. Jeg tror at det fremdeles finnes unike naturkonsepter, men en må prøve ut og justere underveis.
  4. Jeg har stor tro på prosjekter knyttet til norsk natur en må bare gjøre det interessant nok for folk, det må planlegges godt, lage en god forretningsplan, men som det er sagt så er det mange som driver opplevelses prosjekter, guidete turer. Men har en en god ide som gir mye pågangsmot, så er det bare å prøve det ut. Tror at det kan være koblet til mange destinasjoner i feks et fylke, en har alltid mye spennede å fortelle av feks kjentfolk, historier som ikke er fortalt dette vil gi en flott ramme rundt en fjelltur. Målgruppen er ofte firma som har midler og som ofte tar medarbeidere ut i naturen. Men tror at en kan velge å spisse målgruppen som en vil. Å bo i en by som har nærhet til interessante destinasjoner er nok en fordel, hvis en skal leve av fjellopplevelser. Og selvfølgelig søke støtte til prosjektet og forhøre seg med noen som driver med naturprosjekter allerede.
  5. Sitter å funderer på å starte et firma som drar folk ut i skog og mark, og som gir et foredrag om fjellområdet en skal besøke og en matopplevelse når en har kommet fra turopplevelsen! Dette har sikkert flere gjort eller tenkt på før, men folk i Norge er glade i å komme seg ut på tur og liker opplevelser, men alle fjelltoppene, fjellområdene vi beveger oss i kan vi ikke så mye om, detaljene om hendelser, historier, mattradisjoner osv Da spør jeg, høres dette interessant ut eller ville det være vanskelig å lage en forretningside av dette??
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.