Gå til innhold
  • Bli medlem

aefe547y43ta

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om aefe547y43ta

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Funket greit å sove i bilen, men måtte snu å finne en veiskulder pga. Bomvei når jeg kom frem seint seint i går kveld. Får håpe resepsjonen er åpen når jeg kjører opp om en liten stund
  2. Så at teltplass bare koster 70,- så ender nok opp med det for å ha tilgang til toalett. Lest mye kjipt om service og losji på det stedet der de siste dagene. Får håpe det blir motbevist!
  3. Hvordan er tilgangen på toaletter i området ved foten av fjellet forresten, noen som vet?
  4. Tror ikke jeg rekker det når jeg skal opp og ned begge fjellene dessverre.
  5. Takker og bukker, da tar jeg det i betraktning! Hodelykt står på lista!
  6. Tusen takk for svar! Da tenker jeg at jeg legger igjen brettet hjemme.
  7. Hei! La denne ut på ski- og vinterdelen av forumet, men tenkte jeg kunne spørre her også, i tilfelle det var noen tips å få herfra i tillegg Jeg skal gå opp til Galdhøpiggen og Glittertind på Lørdag og Søndag. Har aldri vært i området før og lurer på om det er noe poeng å ta med snowboard for å kjøre ned igjen. Tenkte å kjøre opp Fredag (7-8 timer kjøretur) og starte gåturen fra Spiterstulen etter en god natts søvn i bilen. Er det eventuelt noe annet sted i området å starte gåturen fra? Har fått inntrykket av at Spiterstulen er et slags hotell eller leirskole og derfor kanskje litt teit sted å parkere bilen for å sove? Hvis det er mulig, hvor kan jeg tryggest kjøre ned på brett? Trenger jeg uansett truger opp? Kikka litt på kartet og ser et sted som heter Styggebreen. Hvor bratt er det? Rasfare? For lite snø? Hvor kan jeg kjøre ned fra Glittertind hvis det er mulig på denne tiden av året? Hvis det er meningsløst å kjøre brett ned der nå, så kunne jeg tenke meg å sitte på fjellet å se solnedgangen for så å spasere ned igjen. Noen som har erfaring med det?
  8. Hei! Jeg skal gå opp til Galdhøpiggen og Glittertind på Lørdag og Søndag. Har aldri vært i området før og lurer på om det er noe poeng å ta med snowboard for å kjøre ned igjen. Tenkte å kjøre opp Fredag (7-8 timer kjøretur) og starte gåturen fra Spiterstulen etter en god natts søvn i bilen. Er det eventuelt noe annet sted i området å starte gåturen fra? Har fått inntrykket av at Spiterstulen er et slags hotell eller leirskole og derfor kanskje litt teit sted å parkere bilen for å sove? Hvis det er mulig, hvor kan jeg tryggest kjøre ned på brett? Trenger jeg uansett truger opp? Kikka litt på kartet og ser et sted som heter Styggebreen. Hvor bratt er det? Rasfare? For lite snø? Hvor kan jeg kjøre ned fra Glittertind hvis det er mulig på denne tiden av året? Hvis det er meningsløst å kjøre brett ned der nå, så kunne jeg tenke meg å sitte på fjellet å se solnedgangen for så å spasere ned igjen. Noen som har erfaring med det?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.