Gå til innhold
 • Bli medlem

Nils-Kristian Brubakk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nils-Kristian Brubakk

 • Bursdag 21. juli

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

967 profilvisninger
 1. Pipe og en mild tobakk er faktisk undervudert! Selv om jeg ikke røker til vanlig, blir dette er greit tidsfordriv - mens du venter på at duppen, dupper under og fisken biter! Ellers er det å ta med seg noe godt å drikke absolutt verdt vekta..
 2. Har kjøpt 2 Norrønnabukser. 1.Norrøna Svalbard Gore-tex. 2.Norrøna Fjørå Og et par Jotunheim gamasjer Meget godt fornøyd i dag!
 3. Syns det er en veldig god serie med mye flott natur og mennesker! En fantastisk viktig jobb de gjør for naturen vår! Både med regulering av rovvdyr og påpasselse og vern mot våre andre dyr som trenger en høyre hånd. Flotte mennesker som lever for jobben sin, og det er morsomt å se. Om jeg ikke var påbegynt sykepleierutdanning, så hadde jeg nok valgt noe innen friluftsforvaltning i dag!
 4. Syns at turkniver skal ha et pent utsende, og det skal være treskaft... Syns de moderne survivor og karbonkniver hører mer hjemme i NAVY SEALS enn i norsk natur Spesiell type, men..
 5. nilskristianb Legger ut en delfriluftslivbilder
 6. Legg flere lag med voks. Et tykt er svakere enn flere tynne lag ble jeg fortalt på en sportforretning.
 7. Trenger anbefalinger til kjøp av ullundertøy. Det skal ikke være noe dyrt pga navn. Men være god kvalitet og som holder fasongen over tid. Noen forslag? Gjerne 100% ull.
 8. Jeg har 2 kniver jeg setter min lit på i fjellet, på jakt, og på hytter. 1. Brusletto Bamse fin kniv som har såpass langt blad at den er fin til å smi til teltplugger, diverse nyttige pinner og ting og tang. Sløye fisk, skjære kaffeost og kjøtt. 2. Strømmeng samekniv for å sørge for ved etc..
 9. Bruker en billig kjøpt på Coopen, funker godt nok!
 10. Kjempetiltak! Desverre ikke ved Intersport Mosjøen.. Men de lokale turistforeningene har ofte utleie av utstyr for en billig penge!
 11. Var det jeg fryktet.. Men skal se om det er eller anner som selger sine bokser Personlig syns jeg 67 er best! Turistproviant er nesten maken, men ikke samme stemning over boksen!
 12. Hei! Er på leting etter de gode gamle RSP-boksene, som etter min mening er den beste turproviant en kan få. Er dette mulig å få tak i lengre? Evt. tips til leting av dette Det kan sikkert diskuteres mye om RSP¨n, men trenger noen bokser..
 13. Åsnes er fine fjellski, som er flotte ski som man blir glad i Her er utvalget akkurat så stort at den finnes en perfekt ski for deg. Har Åsnes breidablikk som er uten stålkant, fordi jeg ikke trenger det og bruker hund av og til. Er såpass brede at de er fine til å kjøre nedover med med maks komfort og så brede at de ikke bryter gjennom råtten snø. Amundsen er høvelig lik bare med stålkant, og er også kanonski! Fint med kortfellefester. Anbefaler å ta en kikk disse skiene. Er i samme størrelse som deg og har 190ski
 14. Har vært på svigerfars jaktbu og måkt av taket i dag i nydelig vær! Hytta ligger i Grane kommune, omgitt av fjellene Kløpp, Jamt og Appfjellet
 15. Har 45 mm kortfeller på mine Breidablikk. De passet meg best da de minsker farten min nedover - kort og enkelt. 60mm ble for lite futt nedover, og hadde for min del ikke store endringene i klatreferdigheter oppover
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.