Gå til innhold
  • Bli medlem

RElling

Passivt medlem
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

28 Neutral

Nylige profilbesøk

1 266 profilvisninger
  1. Ta en titt på youtube der er det mange som tester ut forskjellige felt rasjoner fra de forskjellige landene. Crazy russian hacker har en god del. samt Steve1989MREInfo
  2. Hallo. Planlegger en tur til sommeren sent i august.. Og ønsker derfor inspill til rute man kan gå. har regnet på km og ser at alle de alternativene jeg har valgt er nokså like lange. Planen er og følge tur stien og ligge i telt Regner med at sekken blir rundt 20-25kg og med en kondis som har sett bedre dager så håper jeg på en litt moderat tur. med tanke på kupert terreng. Har dere noen forslag til rute og gå? Jeg har totalt 7 dager på turen. men regner med 5 dager har lest de fleste går den på 4 dager. Se bilde for turløype
  3. Skit fiske har tilbud på dette teltet. Helsport Reinsfjell Superlight 2. 4499kr Men xxl skal altid være billigst og har pris garanti, og legger seg under denne prisen hvis man vill kjøpe det på xxl. https://www.skittfiske.no/helsport/193207/helsport-reinsfjell-superlight-2-lilla-royal-purple-limited-edition
  4. Jeg har en Amok draumr hengekøye. materialet er ripstop nylon. Hvordan er dette og sy i. Svekker jeg stoffet hvis jeg kjører noen sømmer igenom køya. Er klart det vil jo få en 100-150kg belastning. Noen som vet hvor jeg kan få tak i slike lommer? Stick pocket.
  5. Da har vi vert på tur 16-18mai. Båten gikk fra Lysefjorden 15:30 og ankomst Flørli 15:45. Turen opp trappene 4444 Gikk meget greit. tungt og ubeskrivelig bratt i noen partier. alt er bart, men den siste biten på toppen ligger snøen i trappen. her MÅ man være meget forsiktig. Snøen er såpass løs. at man trør fort igjenom . dette løste seg med og gå på røret den siste 10 meterene. ca 2,5 timer opp trappen. turen fortsatte på grusvei innover til Flørvatnet hvor den første matpausen ble gjort. Det begynte og bli sent, så vi fortsatte og gå innover løypen til Kvernafjellet. vi fant en plass på toppen her og ligge i telt. nedover skåret var det mye snø og solen begynte og gå ned. Dette problemet tok vi dagen derpå. Etter en nydelig natts søvn så begynte en ny giv og komme fram. Strålende sol og vi lå akkurat over skydekket som fylte dalene under oss. et nydelig syn. kl 10 var sekken pakket og klar for turen videre. Dette skulle bli den tøffeste turen. målet for turen var og nå krysset inn til langavatn. Pga mye snø i fjellet så ble det en krevende tur. men en god del omveier. Vi kunne ikke gå langs turstien siden snøen var kommet godt i gang med smelte prosessen, av den grund så tørte vi ikke gå på snøen som lå nærme vann i fare for ras og hulrom under snøen. Fra skansen og til Låtervikvannet hadde stien åpenbart seg igjen og en fryd og gå. Men det vi ikke viste var at turen videre fra låtervik og innover skulle bli et sant mareritt. Og krysse bekken som rente ut i låtevikvannet ble en kald utfordring, her måtte man ta av seg skoene og vasse over. Følelsen av tørre varme sokker på beina. har aldri følt så godt som dette. Vi nådde fram til stien opp til Kjerag etter mye stamping i snø, hvor man falt igjenom til livet flere plasser. så ble dette den verste turen vi hadde. teltet var oppe kl 10 på kvelden. så det ble den tøffeste etappen. turen opp til selve bolten og ned til Øygardsstøl var gjort uten problemer. Alt i alt så var det en hard tur med 18kg sekk på ryggen. Turen anbefales virkelig, men bør gjøres på midtsommer..
  6. Summit to eat er nå på tilbud hos hekta på tur. https://www.hektapatur.no/sokeresultat?searchstring=summit+to+eat#p-0 Er ikke det billig nok. så har XXL noen av de produktene, og de har prisgaranti. så de må legge seg enda litt lengre under. https://www.xxl.no/search?q=summit+to+eat
  7. Hei. håper noen med litt erfaring om området kan svare. Har planer om og ta en tur til trolltunga i midten av mai. Hva er anbefalt og gå innover på Truger eller Ski? har gått på dette tidligere men noen expert er vi ikke. Har gått turen en gang tidligere på sommeren, og ønsker derfor denne gangen og kjøre til toppen ved hyttefeltet, men er usikker på om mågeliveien er åpen og bar på denne tiden. Alt varierer jo så klart fra år til år. men Man har vel en ca peiling på hvilket forhold som er i denne tiden.
  8. Leker litt med en fottur fra longyearbyen til barentsburg eller andre vei sommerstid . Tenker og gå en vei og ta båten tilbake. Tenker det er flere av dere som har gått en slik tur. Hva er anbefalte rute for mest mulig opplevelser. Tenker og sette av 1-2 uke på turen.. Tenker og sove i telt. Og ja Snubletråd, Våpen og mulig hund blir med. Har hatt noen små dags turer rundt i byen og inn i advents dalen. så har litt kjenskap til nær området.
  9. Jeg har brukt denne posen i Hengekøya amok draumr. der man ligger mye utstatt for vind. Etter mange netter nå i denne Warmpeace 600. Så må jeg si at jeg er meget fornøyd. På varme dager bruker jeg den som en dyne. som gjør det enkelt og lufte. På kaldere dager så ligger jeg med en tynn bukse og tskjorte. Noe som gjør det lettere om natten hvis man må ut en tur. Man får varmen etter ca 30 min hvis man er kald og går i posen. føler kanskje at det burde være litt tykkere i ben enden fryser litt på føttene siden de ligger mest utsatt for vind når det blåser som verst.. Brukt fra +20 til 0 grader. Anbefaler virkelig denne posen. som et billig og bra alternativ.
  10. Ser mange her ligger eller ønsker og kjøpe seg en hengekøye. Det er ikke sikkert mange som har hørt om dette merket, men i mine øyne så er dette den beste hengekøyen på markedet. Man ligger utrolig stødt og sover meget godt i denne. Vill bare anbefale og prøve denne før dere kjøper hengekøye. Tviler på at dere kommer til og angre. Man trenger i tillegg til køye et ligge underlag. Jeg bruker selv Exped downmat 9 LW. Denne har langsgående riller. og gjør køya mer stabil kontra et underlag som går på tvers.Men finnes også mange andre som passer. Bare den følelsen og våkne helt uthvilt på morgenen. Snu seg på magen og ta ut jetboilen av sekken som ligger rett under, og koke opp vann eller lage mat. Mens man ligger i køya. Og til slutt snu seg og sette køya i stol modus. og sitte oppreist og nyte maten mens man kikker utover horisonten den norsk produserte Amok Draumr 3.0
  11. Det er ikke mågelibanen, de trappen er revet. Og det er kommet en 4km bilvei som går opp til første platå. men de trappene helt til høyre i bildet. som går opp ved siden av vannrøret.
  12. Har hat sporltiva CORE GTX. Helt fantastiske sko og gå på. Men er ikke vanntette. og sålen hadde luft bobler i seg, så ble ubehagelige og gå på. så ble returnert til xxl. men teller på kronene om jeg skal kjøpe et par til.
  13. Hei. Var en tur til trolltunga i sommer. Og må si dette var en flott tur med 16kg på ryggen . Gikk inn og sov i telt inne ved tunga, Mest pga været som var usikkert. Og ønsket ok øke sjansen for en dag med bra vær. Noe jeg var glad for. Morgenen etter var det et tynt tåkelag nede ved vannet. helt nydelig. Men det jeg lurer på: Nede ved parkeringen så synes jeg så noen trapper opp til toppen av fjellet som gikk ved siden av Vannrørene. Er dette en mulighet og ta trappene opp eller er disse stengt? Noen som har tatt disse opp?
  14. Jeg kjøpte en warmpeace 600 og er MEGET fornøyd. 1100g kommer an på størrelse på posen
  15. Ang sovepose og liggeunderlag. Jeg bruker en dunsovepose eller vanlig syntetisk alt etter forhold. Samt exped downmat 9 Har kjøpt meg en Exped vanntett kompresjonssekk Shrink Bag WB 25. husker ikke helt om det er 40l eller 25. Jeg får fint oppi exped liggeunderlaget og soveposen i denne sekken. Så åpner jeg pluggen i bunnen av komperesjonssekken og presser det hele sammen. Da har men enkelt komprimert sovepose og underlag. og i tillegg så er det i en vanntett pose.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.