Gå til innhold
  • Bli medlem

t.bakke

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Har en bergans alpinist, som er ca 8 år gammel (110) liter. Samme som viking, bare lengre rygg, og litt bredere skulderremmer. De er i utgangspunktet lite forandret. Jeg har brukt min mye, og er godt fornøyd. Det eneste jeg har merket, er at hoftebeltet kan gnage litt på lårene, det er stivt, og litt unødvendig bredt. Jeg mener man aldri får for stor sekk....! Bergans har noen geniale frontlommer ( som kjøpes utenom ) Som jeg er blitt svært glad i. Jeg klarer meg lenge med 110 l. men som sagt god plass får man aldri nok av. Lurer på om viking finnes i 130 l? mvh Trond
  2. Denali har "komforsone" (gammel skala) fra -5 til -45. Men jeg vil si fra 0 til -35 kan kalles komfor. Det blir nevnt fleece pose. Det bruker jeg til en helsport jotunheimen pose jeg har. Fleece poser er geniale til å regulere tempen med. Og perfekt til å ha rundt seg på morningen, når man lager frokost. På vinterstid bruker jeg den som regel som ytterpose. Fukt havner da utenpå fleecen istedenfor i soveposen. Og er da lett å bli kvitt. Mange her som nevner dun, har lekt litt med tanken på helsport Austfjorden, som er en blanding.
  3. Hvis du overhode ikke vil fryse, har jeg en denali liggene til salgs, men det er mulig det er litt overkill. Det er mye å dra på, men fytterakkern så varm. mvh T. Bakke.
  4. Du har et poeng der, med fast pumpe. Men så er jeg og sikkert mange med meg litt rask til å velge kjente velprøvde produkter, gjerne fra skandinavia. Nå har jeg den nyeste msr xkg i tillegg til omnifuel. Xkg er temmelig enkel og effektiv, men pumpen er litt vel plastikk. Har ingen erfaring med Coleman, men er nysgjerrig, er de solide og enkel i drift?
  5. omnifuel duger for de fleste. At en primus bråker litt, er i mine øyne en bagatell, så lenge den brenner godt i kulde, og ikke har lekkasje. Noe jeg har opplevd fra pumpe på både omnifuel, og msr xkg. (ukoselig med bensin) Omnifuel er enkel i bruk, enkel å fikse. Anbefaler reservepumpe til alle typer brenner, hvis man skal på lang tur, særlig vinterstid. Stormkjøkken er fint, men ikke til snøsmelting i telt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.