Gå til innhold
  • Bli medlem

NB

Aktiv medlem
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om NB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. NB

    Skitrab Randonee

    Hei. Vurderer å gå til innkjøp av et nytt par med lette ski ment for sanking av topper i typisk Jotunheimen. Har camox freebird og Salomon Qst fra før. Veldig fornøyd, men litt for tungt for de lengste turene. Har forhørt med mange ulike sportsbutikker, og får stort sett anbefalt de skiene butikken selger( naturlig nok). Uansett, har landet på at jeg ønsker å teste Skitrab Magico 0.2 og skitrab Titan vario 0.2. Ski og binding lander da på under 1,3 kg per par. Spørsmålet er om skitrab virkelig er så mye bedre som prisen burde tilsi. Noen som har erfaringer?
  2. Hei og takk for gode tips og innspill. Jeg satser på enten Haugastøl eller Ustaoset, får se an vær og vind. Litt kjedelig at togene ikke går så ofte fra Haugastøl- kan fort bli noen timer venting der.. Terka: er veldig klar over at det kan blir relativt dårlig vær- har selv fått ødelagt et Hilleberg telt på vidde i påsken fro noen år siden. Men GPS spor virker jo helt genialt- ikke brukt dette tidligere. Har fått lastet ned på mobilen, men tror det beste er å få den over på gps'en. Har du tips til hvordan jeg gjør det?
  3. Hei, Har tenkt meg til Finse i jula- feire nyttår. Har med pulk og telt, kan bruke alt fra to til fem dager, men har som utgangspunkt fra 30 desember til 1 januar. Det beste hadde vært om jeg kan gå fra A- B, f.eks fra Finse til Haugastøl eller ustaoset og ta toget hjem derfra. Men usikker på om dette blir for langt, spesielt nå som det trolig ikke er kvistet løype. Er også usikker på snøforholdene på denne tiden, samt at det blir tidlig mørkt. Alternativt gå en runde og ende opp på Finse igjen. Er ganske fjellvant og har bra utstyr, men ikke keen på å gå for langt eller finne på for mye sprell når jeg går alene. Har noen tips til en fin tur?
  4. Heisann.. Jeg kjøpte en suunto core klokke like før jul og nå har den ene knappen(lyset) på klokken sluttet å virke.. Det jeg lurer på er om noen vet om garantien dekker det.. Kjøpte den på vpg.no , noen som har erfaringer med å sende inn ødelagte produkter til vpg? Er forresten litt misfornøyd med at klokken skulle bli ødelagt etter så kort tid!! Men hadde vært fint om jeg kunne fått no tips til hva jeg skal gjøre med klokken min
  5. NB

    Dovrefjell

    Heisann:) Noen som vet hvordan det er med fisket på Dovrefjell, planlegger en tur dit i sommer...
  6. Hei.. Hvor i Femundsmarka skal du?
  7. Trollheimen- Dovrefjell er det samme området ?? Ble litt forvirret her ; D
  8. Ingen fler som har noen tips å komme med , ang rute på hardangervidda ?
  9. Er jo egentlig klar over det, men for å si det på en annen måte ,er det "løyper" eller kvister mellom hyttene, slik at man hvertfall har litt mer å se etter..
  10. Okei, takk for svar : ) Hvor lange dagsetapper sånn ca må man regne med og er kart og kompass kunnskaper nødvendig? Er litt rusten der, hehe
  11. Heisann : ) Jeg og en kompis har planlagt en skikkelig tur i vinterferien, den 22 januar , vet ennå ikke hvor mange dager.. Vi er to gutter på 18 år, jeg er ganske tur vant og vi er begge i rimelig god form.. Har tenkt på hardangervidda og skal kjøre bil.. Det som er dumt er at ingen av oss har telt som egner seg for vinterbruk, må vel derfor belage oss på hytte til hytte(kjedelig).. Fint om noen kunne gitt oss noen bra turforslag ???
  12. NB

    vinterbukse

    HEI:) har tenkt meg til Oslo i morgen for å kjøpe litt tur utstyr, bla en skikkelig tur bukse(skallbukse). Hvordan er det med salg nå, å er det noen butikker som normalt er rimeligere enn andre og bedre? Håper noen kan hjelpe meg det dette
  13. NB

    bytte av jakke

    Hei, takk for svar Var innom sportsett i går og fikk ikke veldig bra service må jeg si :/ han i butikken mente at jeg måtte ha falt med jakken, men skulle ha en reklamasjonsansvarlig til å se på den.. Så vi får se hva som skjer.. Jeg vet ikke hvordan hullet har kommet(kan se ut som et kutt), men bare at jeg knapt har brukt jakken..
  14. NB

    bytte av jakke

    Heisann:) Kjøpte meg en north face himalaya parka dunjakke i november, har brukt jakken veldig lite men har kommet et lite hull på den venstre armen. Kjøpte den over internet, spørsmålet er om jeg får byttet jakken. håper jo det siden det er en såpass dyr jakke. Noen som vet hvordan dette fungerer? jakken er kjøpt på sportsnett i oslo ;/
  15. NB

    foreldre?

    Hallo!! Altså, du får ikke lov til å dra på tur(sove ute) om det er kaldere en 10 minus..... Hva om det er -5 når du skal gå på tur også i løpet av natten bli minus 15 eller kanskje 20, kan fort skje det;P Må du dra hjem igjen midt på natta da..haha.. Uansett synes jeg dette er en tullete regel, er selv 18 år nå og har sovet veldig mye ute på både sommer og vinter siden jeg var liten gutt, å lever da fortsatt jeg Dra på tur du og kos deg, bare ha med riktig utstyr!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.