Gå til innhold
  • Bli medlem

Frank Brubakken

Medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Frank Brubakken

Nylige profilbesøk

840 profilvisninger
  1. Hei alle sammen! Beklager sent svar her. med basecamp tenker jeg på programvaren man bruker til Garmin. Det er her man planlegger og logger turer (software). MEN nå erd et slik at Gramin ikke er kjent for å ha lavt brukergrensesnitt og svært lite intuitiv (logisk) i bruk. Har sett det som er på youtube av opplæringsfilmer, men de går lite i dybden. Jeg sliter med at jeg legger inn en tur på Garmin Basecamp (pc) og fører den over på Garmin device. Når jeg da skal gå turen så dukker det bare opp linje som en form for kompass retning og ikke stivalg. Jeg ønsker stivalg for å kunne se hvor langt det er igjen og når jeg kan regne med å være fremme ut fra den farten jeg holder. Har også lastet ned luftfoto slik at jeg kan se reelt terreng og planlegge ut fra det. Hadde vært genialt hadde jeg bare fått det til å virke.. Derfor ønske om kurs i Garmin GPS + Garmin Basecamp. bergen har holdt en del av dette, men ingenting å se/ finne på østlandet. Må jo være kjempestort marked for dette? Eller bruker de fleste GPSén kun overfladisk og nærmest som ett kompass? Kult om noen så sitt kall til å arrangere ett slikt kurs. Mangler vi sted å ha det kan det godt holdes her hos meg (god plass, Larvik). Anyone?
  2. Noen som har kjennskap til GPS kurs for turbruk? Gjerne kombinert med basecamp. Ser Bergen har stadig kurs, men savner dette på Østlandet. Noen tips?
  3. Hei, Har endelig fått kjøpt meg en Oregon 650 og det siste TOPO experience for hele Norge. Gleder meg til å ta det i bruk. Som ny i Basecamp har jeg laget lanlagte turer, men når jeg laster dem ove i GPSén så blir det bare en rett strek. Stien som vises i basecamp blir borte. den blir da kun retningsvisende og ikke stivisende. Hva gjør jeg feil? Er takknemlig for all veiledning.
  4. Tusen takk! Da ble jeg mye klokere. Mvh Frank
  5. Re.: Søkefunksjoner i Garmin tur GPS. Sikkert basic for mange men jeg spør her: Jeg skal kjøpe GPS for turer og lurer på om det er mulig å søke på Garmin GPS etter navn som ligger inne på kartet? Eks. navn på ett vann, for så å få den til å velge rette sti dit. Eller kan dette kun planlegges i Basecamp på forhånd og legges inn? Eller må dette gjøres ved å søke rundt på kartet til man finner det og markere som waypoint? Er dette event. en funksjon som kun er i noen av modellene til Garmin? (Vurderer Garmin Oregon 600.) takk for all hjelp! Mvh Frank
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.