Gå til innhold
  • Bli medlem

Berntfoto

Passivt medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

708 profilvisninger
  1. Ja, ser også at dette er mulig på telt fra BO, som f.eks Finse. Her er det man også muligheten å åpne fra toppen, selv om det er vanskeligere å klatre inn selvsagt, siden glidelåsen kan kun åpnes på en side.
  2. Hei, har selv sett på et GT Hilleberg telt, men skjønte ikke helt hva du mente med GT døra. Hører flere sier denne er mye bedre, men forstår ikke helt hvorfor. Vil du vennligst forklare dette litt nærmere?
  3. Tusen takk for svar! Hva står dcf for og hvilken tarp bruker du selv?
  4. Hei. Jeg er på utkikk etter tarp, og har først og fremst sett på tarp ut fra pris, vekt og vannsøyle. Når jeg først begynte å lete oppdaget jeg flere viktige faktorer som kan påvirker mulighetene man har ved tarp. Jeg lurer derfor på hvilke faktorer dere ser på og hva vektlegger dere mest? Hva vil dere si er den perfekte tarpen om man skal kun kjøpe en? Og hvilke faktorer ser dere på og hva vektlegger dere mest. Mine egne krav og meninger: - Mange festepunkt: som er forsterket - Vannsøyle over 2000mm - Minimum 3x3 for størst mulig bruksområdet. - Pris: max 2000 - Vekt: max 800g Gjerne kom med argumenter hvis dere er uenig
  5. Vurderer noe i nikon d serien men vet ikke så mye om forskjellene på de..
  6. Tenker mest på bilder av himmelen, ikke Å mye på nærbilder.
  7. Har tenkt å kjøpe meg kamera, men har ikke så mye peiling på kamera.. Kommer til å bli brukt på skikjøring, fjellturer og for å ta bilde av månen, stjerner og nordlyset.Gode bilder med dårlige lysforhold er heller ikke negativt. Har ikke noen krav på størrelse men har ikke lyst å betale så veldig mye (max 4-5 tusen) vet heller ikke så mye om opptikk osv så hvis det er lurt å ha til det anbefalte kamerat tar jeg gjerne mot tips der også . Tåler det litt regn, så er det positivt men ikke et krav.
  8. Har tenkt å kjøpe meg kamera, men har ikke så mye peiling på kamera.. Kommer til å bli brukt på skikjøring, fjellturer og for å ta bilde av månen, stjerner og nordlyset.Gode bilder med dårlige lysforhold er heller ikke negativt. Har ikke noen krav på størrelse men har ikke lyst å betale så veldig mye (max 4-5 tusen) vet heller ikke så mye om opptikk osv så hvis det er lurt å ha til det anbefalte kamerat tar jeg gjerne mot tips der også . Tåler det litt regn, så er det positivt men ikke et krav.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.