Gå til innhold
  • Bli medlem

Aslaug

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Aslaug

  1. Skal sove i telt, og siden sekk/telt/sovepose/liggeunderlag alene er litt over 7kg blir det litt, men teltet kan jeg muligens dele på å bære med noen andre. Holder på å dehydrere mat for tiden, så får se hva vekta ender opp med til slutt. Det forventer jeg heldigvis ikke (så slipper jeg den skuffelsen..). Det skal jeg sjekke ut, slike ser jo ikke ille ut. Takk!
  2. Jeg er veldig glad i Inov8'ene mine. Men har ikke brukt dem seks dager i strekk med tung sekk. Prøvde disse på butikk, var fryktelig varme, men ellers virket de greie. Jeg skulle gjerne kjøpt Skarven 1.0, har tyvlånt søsteren min sine ved et par anledninger og liker dem veldig godt, men den er ikke å få tak i her jeg bor i min størrelse (som er grunnen til at jeg gjerne skulle kjøpt Skarven 2.0 for jeg tenker jeg sikkert vil like dem like godt). Har brukt terrengløpeskoene i steinur, men ikke med tung sekk. Liker å ha god kontakt med underlaget, og har solide ankler (trår i alle fall sjeldent over, kan ikke huske sist det skjedde). Dette lurer jeg også på. De funker fint på sti oppover også, syns jeg. Kanskje jeg skulle prøve å gå en del med terrengskoene og tung sekk før turen, og se hvordan det går. Til Senja må jeg ha noe som ikke gjør meg våt på bena med en gang det er vann på bakken, men trenger kanskje ikke gå etter sko med mye støtte. Har gode ankler og trår sjeldent over. Takk for svar alle sammen
  3. Normalt fjellbruk er nok det jeg bedriver mest av, vaser rundt i fjellene og terrenget rundt Tromsø. Ved siden av crispi-skoene har jeg brukt terrengløpesko med tynn såle, og trives godt med minimalistiske sko. I sommer skal jeg gå Senja på langs, og der er jeg ikke så godt kjent, men tenker i alle fall jeg trenger noe mer solid enn det jeg har nå.
  4. De var utsolgt for den gamle versjonen i min størrelse før 2.0 i det hele tatt var kommet inn. Har ikke fått gnagsår av crispisko, har vært fornøyd med dem.
  5. Trenger nye fjellsko da sålen på de gamle crispi skoene mine begynner å bli ganske slitt. Med studentbudsjett har jeg ikke så lyst til å svi av 3000kr for nye sko (har fryktelig lyst på Crispi Skarven), men det kan da umulig være nødvendig? Hva får man egentlig for å betale mer for et par sko?
  6. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan gå fra telt, liggeunderlag, (enorm) sekk, og det er tydelig forlatt når teltet og sekken omtrent har gått i oppløsning... sånt kan man finne på tur Plukker en del når jeg er på tur, men skal bli flinkere til å ta med egnet pose til formålet, da blir det nok litt enklere. Som andre sier: godt initiativ!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.