Gå til innhold
  • Bli medlem

353

Aktiv medlem
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 353

  1. Resirkulert stål er all infoen om knivstålet... Åså 2195,- pluss frakt? 🤡🤡🤡 Styrer glatt unna de der...
  2. Hvis du vil ha en er det MASSE hos feks DLT trading https://www.dlttrading.com/bark-river-bushcrafter
  3. Her vært utrolig fornøyd med denne bushcrafteren fra Bark River. 3V stålet har imponert stort.. 😍
  4. Beklager at jeg vekker en zombie her.. Men dette er feil, LamCos skal være seigere/tøffere enn VG10.
  5. 353

    Fjellsko

    Lundhags er helt konge.. Har hatt mine i +- 10 år nå og de har lenge igjen ennå. Det som også er litt kult med disse er at en kan sende de tilbake til Lundhags når sålen er utslitt og få satt på en ny. Dette koster riktignok 750,- SEK + frakt men kjekt å ha alternativet. http://www.lundhags.se/Kundservice/Skomakaren
  6. Jeg kan forstå at de bøyer seg hvis dere har satt press sideveis, for å brekke opp ved o.l., men ved batonering slår en bladet rett nedover så skjønner ennå ikke helt hvordan dere klarte det. Ellers er vel min konklusjon etterhvert at 8" samekniv hører hjemme i skuffa. Da pakker jeg mye heller A1 i sekken sammen med en god foldesag og setter en liten hendig kniv i beltet.
  7. Den nye har jeg testa ved batonere en del bjørkeved + at jeg også har batonert hardt ned i en gammel stubbe for å se hvordan eggen holdt. Dette gikk bra og eggen holdt seg. Hvordan, og hva vei, de knivene du har hørt om bøyde seg forstår jeg ikke. Hadde vært fint med bilder.
  8. Ny Bark River kniv, denne gangen Ultra-Lite Bushcrafter. Nå har jeg både den å standard Bushcrafter. UL veier kun 79g!
  9. Kult.. Jeg har kun motatt det grove bladet jeg bestillte og venter fremdeles i spenning på Gomboy 21 saga mi..
  10. 353

    Alfa Jerv

    Det er sykt bra støvler, håper de passer deg. Tror jeg har hatt mine i over 10 år nå og er veeeldig fornøyd. Det som også er litt kult med disse er at en kan sende de tilbake til Lundhags når sålen er utslitt og få satt på en ny. Dette koster riktignok 750,- SEK + frakt men kjekt å ha alternativet. http://www.lundhags.se/Kundservice/Skomakaren
  11. Denne videoen viser på en veldig god måte hva Silky sagene er i stand til, spesielt ift en Laplander.
  12. Sjekk ut hjemmesiden til Silky her: http://www.silkysaws.com/Silky_Saws/Folding-Straight_2 De har masse å velge i, finn ut hva du vil ha og så kjøper du på Ebay. Der er det endel å spare. Ville muligens valgt denne om jeg skulle bestillt på ny: http://www.silkysaws.com/Silky_Saws/Folding-Straight_2/Super-Accel-210mm-Saw-1375#sthash.etjeVFBx.dpbs Den blir levert med LG blad som standard. Når det gjelder videonen så legg merke til at DBK mest sannsynlig bruker MED str blad, så med LG blad vil en se en enda mer hvassere effekt.
  13. Tror du blir fornøyd. Noen sier jo at de grove bladene kun er til mykt levende tre, men jeg har sett flere rapporter på at den grove funker veeeeldig bra "over alt" og at den øker effekten betraktelig på alle typer tre. Blir gøy å teste dette selv.
  14. Det ser riktig ut det. Blå er "fine", gul "medium" og rød er "large". Her er en video med Dutch Bushcraft Knives der de tar litt A-B tester osv. Det er en av videoene som fikk meg solgt hvertfall.
  15. Støtter dere som går for lette fjellsko uten membran, selv har jeg vært veldig fornøyd med Salomon Fellraiser denne sommeren. MEN.. Dette er som sagt om sommeren. Høst, vinter eller kald vår foretrekker jeg Lundhags jaktstøvlene mine og foretrekker å være både tørr og varm på beina.
  16. Var det 21 modellen du kjøpte? Synes Silky bladene ser veldig imponerende ut i diverse tester rundtom. Et tips jeg har hørt, som jeg selv skal teste, er at det beste er å bruke det groveste bladet du finner på silky sagen. Gomboy blir levert med med. str tagger, så jeg har bestillt blad med grove tagger i tillegg.
  17. Dette kan jeg bekrefte at er ganske irriterende med frisportsaga. En ser gjerne god ved mens en fremdeles går og da er det litt styr å motere/demontere frisportsaga hver gang en ser noe brukbar ved en vil ha med seg videre. Og vips så forsvinner en av disse mutterne, som i tilleg er lakkert svarte. Frisportsaga får ellers stor pluss fra meg når det gjelder sageeffekt og pakkvolum. Fremover kommer jeg til å bruke Bacho laplander og så har jeg i tilleg bestillt en Silky Gomboy 21 som jeg gleder meg til å teste. Mao går jeg for foldesager på de neste turene.
  18. Bark River Bushcrafter i CPM 3V stål og med natural canvas micarta scales, som på bildet.
  19. Garberg med lærslira frister jo syyyyykt... Noen som kan si meg hva fordeler det nye stålet 14c28n har opp mot gode gamle 12c27?
  20. Fällkniven A1 BIC lighter Noe etandes Mor di
  21. Takk gutter!! Har sendt en bestilling så får vi se hva de kan diske opp med!
  22. Har vært ekstremt fornøyd med Lundhags støvlene mine, er veldig imponert over slitestyrken og synes de er greie både i varmt og kaldt(ekstra sokker) vær. Hele nederste del er an tykk solid gummi, mens alt fra sømmen og opp er lær med god støtte.
  23. En slant vann i en god rom kan også gjøre underverker med å "åpne" den.
  24. Til den prisen en betaler for dette (latterlig)dyre merkevare bør en få pengene tilbeke OG ny vare på kjøpet. Nevnte varemerke har jo vært ganske så profilert her på forumet så om de ikke lever opp til sin (sinnsvake)pris bør jo hvermannsen få med seg det.
  25. Som det står i fjellsportlinken,"utsolg fra leverandør".Har vært i kontakt med outnorth også om dette. Tydeligvis en populær artikkel hos Hilleberg dette her.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.