Gå til innhold

whistler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  2 148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  whistler ga poeng til fjellrypa i Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips   
  Oi, denne tråden kan jeg ikke huske å ha sett! Mye fint, inspirerende både for foto- og turfoten. Her et glimt fra en padletur på Steinsfjorden på Ringerike i sommer. Iphone 8, hvis jeg husker rett.
   

 2. Hehe
  whistler ga poeng til Sig Man i Piteraq eller Fjellpulken artic bedding?   
  Man sover vell ikke når man ligger til syning? Tipper det er en fjellforumer som ligger til syning etter å ha glemt mat fordi alle penga gikk med til rødt eller grømt telt, kuppel eller ei, osv.. osv..
 3. Liker
  whistler ga poeng til Terka i Fyring av primus i telt - meningsmåling   
  I midten av januar er det innafor å fyre litt for varmen. 🙂
 4. Hehe
  whistler ga poeng til Lompa i Snus og Miljø   
  For oss som synes omgang med det andre kjønn kan være artig innimellom, så kan det anbefales å gå over til hamsterbleiene. Løssnus er det tredje mest effektive prevensjonsmidlet som fins, etter spiral og Crocs.
 5. Hehe
  whistler ga poeng til tubbs i Snus og Miljø   
  For å gjøre en ting klart en gang for alle:
  Posesnus ( musebleier) er pokkern meg ikke snus.
  Eneste grunnen til å snuse posesnus er om man vil slutte med vanlig snus.
  Eneste grunnen til at posesnus skal selges i Norge er at den er på resept for folk som vil
  slutte å snuse
   
 6. Hehe
  whistler ga poeng til Erlend Gudvangen Bjørkeng i Er så ræva på pakking...   
  Erru helt noob, eller? Du må bestille det selv, og si at du har bestilt farsdagsgave, slik at de ikke trenger å bestille noe
 7. Liker
  whistler fikk poeng fra Fotogubbe i Hvilke telt har du i samlingen din?   
  Har for øyeblikket:
  1. Helsport Reinsfjell SL 2 - Tresesongs når jeg er alene eller med et barn.
  2. Helsport Svalbard 3 - Vinterbruk med pulk. Brukes også litt sommerstid når vi er hele familien på tur og ikke trenger å bære særlig langt.
  3. Helsport Karasjok 4-6 Lavvo - Brukt lite siste årene, men hadde en tur i vinter med ovn og det ga mersmak. Vil nok bli mer brukt igjen til isfisketurer de neste årene.
  4. Bergans Tarp Medium - Fin tarp som brukes alene eller i kombinasjon med et av teltene.
  Har prøvd og hatt mange forskjellige telt, men selger unna om jeg ikke er helt fornøyd. Mangler nå egentlig bare ett telt. Tror jeg ønsker et romslig firemanns slik at vi slipper å bruke to telt når hele gjengen skal på tur.
 8. Hehe
  whistler ga poeng til Marius Engelsen i Fjellheimen pro 4, vs Nammatj 3 GT?   
  Det går visst troll i ord her 😂
  Siden jeg har ett Hilleberg Unna på vei, tenkte jeg som så at jeg kunne øke vekten og størrelsen ett hakk på tunellteltet mitt, siden jeg ikke kommer til å bruke tunellteltet mye mer på soloturer hvor vekten har betydning.
  Siden jeg har så veldig gode erfaringer med Fjellreventelt, ble det ett Abisko Endurance 3. Utvendige stangkanaler, klargjort for doble stenger, litt større fortelt enn Fjellheimen 3, en liten anelse mindre innertelt, men lettere og mindre pakkvolum.
  I og med at jeg kommer til å bære det en del i sekk ble vekt og pakkvolum avgjørende, mens på pulkturer hvor vekten ikke er like viktig kan doble stenger medbringes  
 9. Liker
  whistler ga poeng til Per Fredrik i Telt - det evige spørsmål   
  Da har jeg akkurat fått tilbake Trolltind teltet mitt fra Helsport. Jeg ønsket meg en løsning med netting i døra. Jeg fikk to muligheter. En, å sy inn netting i selve inngangsdøra eller å sy inn en ekstra netting dør. Jeg valgte en ekstra netting dør. Denne har Helsport sydd utenpå den originale døra slik at jeg kan fjerne denne og bare bruke netting døra. Tror dette vil gi god lufting til sommeren og så kan jeg se ut uten å få en myggsverm inn i teltet.

 10. Liker
  whistler ga poeng til Gisle Uren i Langsomt på Svalbard   
  Hei alle sammen.
  Til vinteren skal jeg på langtur på Svalbard. For dere som kjenner meg litt, så er det kanskje ikke helt uventet at jeg drar av gårde sammen med den faste turkameraten min Jens, og sammen med alle hundene mine. Dette er noe Jens og jeg har jobbet systematisk mot i flere år, og endelig begynner det å nærme seg tid for selve turen.
  Vår tur og vårt fokus er nok annerledes enn de fleste andres. Vi skal ta oss tid til å oppleve fremfor å oppnå på denne turen, og har kalt turen Langsomt på Svalbard.
  Dere er hjertelig velkomne til å følge oss på Skjult lenke - logg inn for å se den hvor vi kommer til å dele forberedelsene og gjennomføringen av turen. 

  Gisle
 11. Liker
  whistler fikk poeng fra ubernoob i Bør jeg kjøpe footprint til Reinsfjell?   
  Det vil ha ganske stor betydning. Du stopper i praksis det mest av avdamping fra bakken. Jeg har vurdert footprint av denne årsak selv, men når jeg ser tilbake er det veldig få ganger jeg har slått leir på såpass våt bakke at det har noen betydning. Stort sett slår jeg leir på fjell / lyng med lite fuktighet i bakken.
 12. Takk
  whistler fikk poeng fra tshansen i Dagens Video, med muligheter for konstruktiv kritikk/tips   
  Veldig fin film! Passe lengde på klippene, rolig, stødig og fine vinkler. Bra jobba 😊
 13. Liker
  whistler ga poeng til tshansen i Dagens Video, med muligheter for konstruktiv kritikk/tips   
  Her er en tilsvarende film jeg laga for 6 måneder siden. Jeg har brukt mye tid på å lære meg hvordan man kan formidle mer ved å filme mindre, om det høres fornuftig ut. 
  Personlig bruker jeg mye av tiden på å filme opplevelsene mine rundt motorsykkel, men jeg merker at natur og friluft blir en nesten like stor del av det. Å det er et utrolig spennende format å formilde i.
   
   
 14. Liker
 15. Hehe
  whistler ga poeng til jan_o2 i Tørking av sko i telt   
  Om man bare får tint opp sokkene så det går an å få trukket dem på seg er mye gjort
 16. Liker
  whistler fikk poeng fra Fotogubbe i Bør jeg kjøpe footprint til Reinsfjell?   
  Det vil ha ganske stor betydning. Du stopper i praksis det mest av avdamping fra bakken. Jeg har vurdert footprint av denne årsak selv, men når jeg ser tilbake er det veldig få ganger jeg har slått leir på såpass våt bakke at det har noen betydning. Stort sett slår jeg leir på fjell / lyng med lite fuktighet i bakken.
 17. Liker
  whistler ga poeng til northern_fov i Helsport: Test teltet i VR   
  Var på XXL hvor de hadde fått denne standen. Man får blant annet mulighet til å sitte inne i Helsport teltene i VR. Meget nyttig og kult hvis man er usikker på hvilket telt man skal velge. 

 18. Liker
  whistler ga poeng til Fotogubbe i Turglede for meg   
  Dette er en tur på 3-4 kilometer hver vei som er innafor. Lufsjåområdet har jeg vært mye på for lenge siden, ble påminnet hvor flott området er i en annen tråd i går. Lettgått, mange tørre partier og veldig flott utsikt. Hit må jeg til sommeren, før jo bedre.

 19. Hehe
  whistler ga poeng til Gittiamo i Er så ræva på pakking...   
  Ja man leker ikke tur 😂 ble en usedvanlig hyggelig kveld også 😁 
 20. Liker
  whistler fikk poeng fra Fotogubbe i Isfiske Hardangervidda juletider?   
  Fint å gå fra Breiset, men tungt med pulk 😅
 21. Liker
  whistler ga poeng til Fotogubbe i Isfiske Hardangervidda juletider?   
  Støtter Lufsjå-området. Jeg har vært mye der om vinteren og om sommeren, fantastisk flott område. Vi gikk inn fra Breiset, men uten pulk. 
 22. Liker
  whistler fikk poeng fra Fotogubbe i Isfiske Hardangervidda juletider?   
  Da må du andre steder såvidt meg bekjent. Det er vel røye i noen få vann rundt Tuva turisthytte, ellers bare ørret på Hardangervidda. Anbefaler Lufsjå og områdene der. Bra med fisk og veldig fint! Gå fra Veggli, Skirvedalen elller Åsbøseterdalen på Numedalsida 😊
 23. Takk
  whistler fikk poeng fra Emanuel Desperados i Isfiske Hardangervidda juletider?   
  Da må du andre steder såvidt meg bekjent. Det er vel røye i noen få vann rundt Tuva turisthytte, ellers bare ørret på Hardangervidda. Anbefaler Lufsjå og områdene der. Bra med fisk og veldig fint! Gå fra Veggli, Skirvedalen elller Åsbøseterdalen på Numedalsida 😊
 24. Hehe
  whistler ga poeng til KS10 i Helsport Spitsbergen pro 3 selges- nytt   
  Selger flunka nytt Helsport Spitsbergen pro 3 telt. Aldri vært i bruk. 
  Kan hentes i Trondheim, evt sendes mot at kjøper betaler frakt. 
  Pris: 5000,-
 25. Liker
  whistler ga poeng til Kjell Iver i Bør vi slutte å handle på XXL?   
  Jeg er veldig usikker på om den gulltiden (for oss forbrukere) vi har nå kan fortsette. G-max og G-sport er borte. Går XXL dukken baner det kanskje veien for andre aktører. Jeg er veldig usikker på om prisene vil holdes lave. Det er vel mye som tyder på det motsatte, for "alle" taper jo penger nå. I verste fall sitter vi der med bare Stormbergbutikker og Brandsdal of Norway eller lignende.
  Fryktelig synd at de lokale sportsbutikkene blir taperne, for de lokale butikkene støtter veldig opp i lokalmiljøene. Dette har en stor verdi for idrettslagene. Ungene kan prøve sko/drakter osv Det blir håpløst om den ene sportsbutikken vi har må legge ned fordi folk bare handler på nett. Men det går den veien med mange andre bransjer lokalt, så all ære til de som tør å satse.
  Jeg husker en gang jeg skulle kjøpe en barnepulk, og prisen var 3499 inkl drag på XXL.  Jeg ønsket å støtte min lokale butikk og fortalte om dilemmaet - da ga han meg en pris på 4000, som sikkert var omtrent den prisen jeg måtte ha betalt med frakt  hos XXL. Når jeg betalte sa han at han tapte 1000 på den handelen. Det var et tankekors, og egentlig var jeg plutselig usikker på om jeg hadde støttet den bedriften. Mest sannsynlig er det en masse mennesker som ikke bryr seg om prisen når de handler f.eks. en pulk. De skal ha en pulk, og betaler villig 6500 for den pulken eller whatever. Så jeg vet ikke.. prisen betyr ikke alt...
   
   
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.