Gå til innhold
 • Bli medlem

Sølvrev1

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sølvrev1

Nylige profilbesøk

443 profilvisninger
 1. Takk for tipset, jeg må prøve det også men jeg er ikke redd for hvor sunt eller ikke coffee mate er. Hvis det fører til at jeg bruker mindre melk så går det vel opp i opp. For øvrig bruker jeg nescafe brasero pulverkaffe, trenger bare koke vann, ikke trakte. Det er lettvint og jeg er ingen gourmand så jeg merker ingen forskjell.
 2. Jeg har akkurat testet Nestle Coffee Mate Original, smaker akkurat som fløte synes jeg. Men det er laget av vegetabilske fett typer. Men det fyller mitt behov, nemlig å døyve bitterheten i kaffen. Jeg skal bruke den i kaffen fra nå av. To toppede teskjeer er nok per kopp. Gidder ikke kjøpe light versjonen, er ikke redd for kalorier Men det finnes da melkepulver i butikken og på felleskjøpet, hvorfor må du ha fløtepulver?
 3. Jeg får kjøpe i dagligvarebutikker etter hvert som jeg trenger batterier. Takker folkens ☺️
 4. Hmmm.. finner de ikke på clas ohlson på nett ihvertfall... 159 for en 10-pakning på batterionline ihvertfall...
 5. Jeg aktiverte akkurat min SPOT Connect, kostet meg 1600 kroner i året... Suger hvis det er månedspris i tillegg. Men pytt pytt. Jeg tenkte ikke på det med toveis kommunikasjon forresten. Men er det noen som kan fortelle meg hvor man finner de rimeligste AA Energizer Ultimate Lithium batteriene i Norge?
 6. Sølvrev1

  GPS

  Jeg fikk supertilbud på etrex 30x til 1300 kroner ny rundt nyttår så da kjøpte jeg den også. Og fant hele Norge på ett minnekort til tusenlappen. Den siden man kunne laste ned kart fra og legge inn på etrex 10 funker ikke lenger.
 7. Takk :) men finner den kun i oransje i XL... Redigert: Nei der fant jeg den i sort i XL!! :)
 8. Jeg lurer på om noen kan peke meg i retning av en lue for herrer i hundre prosent ull, uten fleece eller noe sånt på innsiden. Eller om noen har annet tips til hodeplagg på vinteren. Men jeg føler meg mest "komfortabel" med rent ull, da jeg nesten bare stoler på ull til vinterbruk og særlig til noe som blir fuktig. Jeg bestilte meg en del ullplagg fra XXL.no akkurat men fant ingen luer av rent ull der. Vet ikke om noen produsenter heller. Virker som alle bruker den hersens fleecen på innsiden.
 9. Hei. Jeg lurer på om det finnes lisser som er lengre enn 220 cm. til Alfa Bever støvler, jeg får ikke til å snøre det øverste hullet på Bever støvlene mine. Eventuelt om det er noen som kan tipse meg om noen som lager spesiallagde lisser eller lisser fra annen produsent. Jeg vet ikke hvor lange lisser jeg trenger. 250 cm. kanskje? Hvis de blir "for lange" så kan jeg bare surre dem en runde rundt støvelen i tillegg. Går det an å bruke paracord eller er den for tykk og løs? Jeg kan smelte endene på paracorden men aner ikke hvordan jeg får til sånne hetter på lissene. Noen
 10. Sølvrev1

  GPS

  Jeg bestilte akkurat en Etrex 10, håper jeg ikke blir misfornøyd med det, men det høres ut som den er bra nok. Jeg skal bruke den mest til å finne litt mer nøyaktig posisjon på papirkart, gjennom koordinatene på GPSen selv om jeg alltid vet ganske godt hvor på kartet jeg befinner meg. Kanskje jeg "hacker" den ved å bytte ut gmapbmap filen med en annen som har sorthvitt topokart for et lite område, men ikke sikkert jeg gidder tukle med den og så tenkte jeg å kanskje prøve geocaching på fritiden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.