Gå til innhold
  • Bli medlem

magnusgb

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om magnusgb

Nylige profilbesøk

843 profilvisninger
  1. Hei! Påske planene gikk visst i vasken pga coronasituasjonen, så da tenker vi å kjøre oss en tur istedenfor. Samboeren min er gravid i sjuende måned og vi har to bikkjer som gjerne skulle fått sprunget litt løse dersom det er mulig. Vi er vant til å være mye på tur og gå langt, men det blir litt for hardt for min bedre halvdel nå. Noen som vet om et sted det har blitt bart, gjerne ved sjøen eller et vann, hvor man kommer til med bil og får satt opp et telt? Helst litt folketomt Vi bor i Vinje, så en tre-fem timers kjøring herfra går nok fint. god påske!
  2. Hei! Vi er tre brødre som har lyst til å ta med pappa på en ukes kanotur når han blir 60. Jeg har selv padlet over Hardangervidda tidligere og vært et par uker i Femundsmarka, dog uten kano. Begge disse stedene er selvsagt aktuelle, men kunne også vært gøy med noe nytt. Gjerne noe tilsvarende. Utgangspunktet for turen er Oslo og vi kjører mer enn gjerne en dag for å komme oss avgårde, så Sverige er også aktuelt. Er det noen som har noen tips annet enn Hardangervidda og Femundsmarka for en ukes eventyr i kano?
  3. Hvordan tror du det vil være å gå til fots fra Mylla og sørover? Har egentlig tenkt meg gjennom nordmarka denne langhelga, men nå ble jeg litt usikker
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.