Gå til innhold
  • Bli medlem

Arve Husby

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Arve Husby

  1. Ja, får håpe det! Blir morsomt å prøve!
  2. Ja, skal prøve på plenen er noen ganger før jeg stikker ivei! Kanskje jeg skal prøve noen netter ute på plena også! Takk så mye! Gleder meg stort nå!
  3. Det så igrunn kjempegreit ut! Tror jeg kjøper det, så kommer jeg igang! Blir spennende å prøve å sette det opp, da jeg aldri har gjort det før, men er veldig flink med lego, så går vell bra! Men når jeg kjøper via den linken dere sendte, får jeg med regndekket da? Eller er det utenom?
  4. Skal hovedsakelig sove i det. Mest sansynlig så blir det å slå det opp, for så å stå opp morgenen etter å snorkle en stund, så eventuelt relokalisere meg, så jeg får snorklet en annen plass også
  5. Heisann! Jeg har begynt med snorkling/fridykking og vil av den grunn kjøre til kysten i helgene og overnatte rundt om i telt. Men da må jeg kjøpe et telt som er greit og komfortabelt, og ikke for dyrt. Ser ser etter telt i prisklasse rundt 2-3000 kroner, da jeg ikke trenger et telt som er til ekstremvær, men som kan håndtere varmedager og litt regn og vind. Jeg har sett på dette teltet, https://www.teltutstyr.no/webshop?referer=none&p=W&id=4,da det ser veldig greit og enkelt ut. Vekt osv er ikke farlig da jeg ikke kommer til å ligge langt unna bilen min uansett. Tenker å ligge i utmarka. PS, har null erfaring med telt, NULL.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.