Gå til innhold
  • Bli medlem

tereng

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

827 profilvisninger
  1. Dette temaet er diskutert i mente her på forumet, men finner bare gamle tråder så tillater meg å starte opp en ny. Hva anbefales når en ikke skal bruke gass til fyring? Ser det er parafin eller bensin diskusjonen går på. Hvis en skal se realistisk på tilgang er vel da alternativene 4-takts miljøbensin eller tennvæske?? Kan noen hjelpe meg med fordeler og ulemper. Er det andre parafintyper som er bedre? Tenker da på parafintyper man kan få kjøpt på vanlig bensinstasjon, Biltema et.c.... Vet at lampeoljer er uaktuelt.
  2. Forslaget om å tenke litt alternativt var ikke dumt. To pers på vintertur trenger jo fort den plassen Kaitum har. Har aldri sett Storsylen oppslått, hvordan er forteltet? Er det noe plass der?
  3. Jeg har et Hilleberg Kaitum 3 for fire sesongers bruk. For en- to personer synes jeg det er unødvendig stort. Ikke spesielt med tanke på vekt, men varme, oppsett og generell størrelse på teltet (trenger jo en del plass for å få det opp skikkelig). Trenger tips til Hel-sport telt til samme bruk, men mindre, finnes det noe godt alt? Skal kunne brukes hele året av en-to personer. Kan muligens få en god avtale på Helsport telt derfor er det det eneste alternativet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.