Gå til innhold
  • Bli medlem

kgjersda

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

Alt skrevet av kgjersda

  1. Takk for link. Har kommet over den siden, men ser at de ikke har kortere segmenter enn 36cm. Jeg ser at big Agnes har telt med 12" teltstenger. Men antar dette da ikke er hyllevare...
  2. Har kommet i en situasjon der teltstenger på barents-teltet mitt måler 48cm mens jeg kun har 36cm(ish) å rutte med i sideveskene på motorsykkelen min. Finnes det noe godt alternativ til kortere teltstenger? Den korteste teltstangen på teltet er litt forhåndsbøyd.
  3. Jeg har ingen erfaring tidligere med så tykke stenger. Man kan i alle fall si at det føles solid.
  4. Har handlet et Barents Trollheimen 3 med skjønnhetsfeil til nær 1/3 prisen av fullpris. Flott telt med masse plass og fine løsninger. Skjønnhetsfeilen er virkelig ingenting å klage på. Bildene viser det fra sin verste side innendørs. Utendørs i skiftende lys et det nærmest usynlig. Gleder meg til å ta det med lenger enn hagen.
  5. Tar fram tråden igjen da jeg oppdaget plutselig at strikken på Hilleberg Soulo-teltet mitt var like stram som en godt brukt bokser. Teltet nærmer vel seg 8 år, så skal ikke klage. Men da blir det en runde å bytte samtlige strikker på stengene. Man ser tydelig forskjell på strikker før/etter knuten.
  6. Kan være plastbasillen ja. Den er ikkje stempla på sidene. Totalt veg ein rundt 65-67g for plugg, snor og karabiner.
  7. Fikk akkurat et par Hilleberg snøplugger i posten. Ser kjempebra ut. Gledelig overrasket at det er en metallkarabiner nå og ikkje plast som vist på alle bilda i nettbutikker. Gleder meg til å bruke de i vinter
  8. http://www.biltema.no/no/Hjem/Rengjoring-og-vask/Kles--og-skopleie/Varmforet-sale-2000036553/ 20kr! Fungerte fint på tur i forrige helg ned mot -15. Brukte dei i et par Alfa Bever-jaktstøvler. Kun et par ullvang tykke sokker .
  9. Har ikkje handla lommelerke enda, sjølv om det fristar med ein dram på turen!
  10. Har brukt Skarstind 28l til nesten alle mine toppturar/dagsturar. Ventilasjon i ryggen, genial opning av sekken og mange fester på utsida til alt mulig ekstra kopper og anna luksus. Tre kompresjonsstropper rundt/over sekken som det er enkelt å henge ei jakke mellom for enkel tilgang. Kjekt å kunne opne heile rommet for enkel tilgang, samt opning i botnen av sekken dersom noko er pakka godt ned.
  11. Madammen har Lamina 0 og er storfornøyd med den!
  12. Enkel tursti rundt aksla: http://ut.no/tur/2.4068/
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.