Gå til innhold

Bjørn Fossen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørn Fossen

Nylige profilbesøk

236 profilvisninger
 1. Bjørn Fossen

  Dovrefjell Lavvo Pro 6-8 - b-vare bunnduk fix

  Hei! har du noen klips igjen av de du kjøpte?
 2. Bjørn Fossen

  Dovrefjell Lavvo Pro 6-8 - b-vare bunnduk fix

  Hei. Har du sjekket hvordan du fester "teltstangen" hos deg?
 3. Bjørn Fossen

  Dovrefjell Lavvo Pro 6-8 - b-vare bunnduk fix

  Har fått opp alt nå. Om man legger ut bunnen først og setter pluggene på hvert hjørne så var det helt perfekt mal slik at pluggene passet til ytterteltet uten justering i etterkant. Innerteltets topplugger skulle bare hektes over kanten på røykåpningen. Stod det på lappen som fulgte med. Ble ikke så mye mindre plass innvendig. Testet å bare dra i bardunene og kona kunne gladelig fortelle at det ble endre bedre plass da. Er veldig fornøyd med dette. Får jo også dobbel bunn- Eneste minus var at det ikke var kobling mellom myggåpingen/luftingene. Hvordan er det hos deg? Innerteltet hadde fast netting, men kunne snurpe igjen foran den. På vårt fikk vi lukket myggåpningen i døren. Hele døra var gliselås av netting.
 4. Bjørn Fossen

  Dovrefjell Lavvo Pro 6-8 - b-vare bunnduk fix

  Mister man mye plass når man bruker det? Skal sette det opp i dag med innertelt. Prøvde kun bunn og yttertelt i går.
 5. Bjørn Fossen

  Dovrefjell Lavvo Pro 6-8 - b-vare bunnduk fix

  Hei. Det er kroker på innerteltet ser jeg. Men ingen tilsvarende fester i yttertelt i toppen. Mulig kan bare bare hekte det på linene til koppen. Har du sydd på flere fester til innerteltet ved bunnen? Ser det er 5 stk.
 6. Bjørn Fossen

  Dovrefjell Pro lavvo 6-8

  Hei. Er det noen som har denne lavoen (Classic eller Pro-modell) som også har innerteltet? http://www.magasinet.no/telt-lavvo/dovrefjell-pro-lavvo-6-8-pers-med-bunnduk
 7. Bjørn Fossen

  Dovrefjell Lavvo Pro 6-8 - b-vare bunnduk fix

  Hei. Jeg har kjøpt Dovrefjell pro nå. Satte opp i dag. Vindteltstanga, var det noe hull i stormmatta til å tre den i? På bildet, http://www.magasinet.no/telt-lavvo/dovrefjell-pro-lavvo-6-8-personer, ser det ut som den går gjennom stormmatta, samt at stormmatta er delt der. På lavvoen min var stormmatta hel, så jeg måtte rulle sammen matta innenfor stanga og sette stanga i den lille tråden til pluggen. Skal også kjøpe innertelt. På de 6 "veggene" i lavvoen er det to festeringer på hver søm. Den siste er ca halv meter før bunnen på teltet. Hvordan får man festet innerteltet nederst på bakken? Det er bare en klips der til bunnduken. Innerteltet skal vel ikke bare henge ned fra den nederste festeringen så man mister litt areal? Hvordan fikk du festet innerteltet i toppen? Går innertelt gjennom myggnettingen og festes på hovedstanga? Har du noen bilder av ditt?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.