Gå til innhold
  • Bli medlem

vertrni

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av vertrni

  1. Takk Ja, det hjelper fordi jeg visste ingenting om ruter, og liker heller ikke at Gosen maser
  2. Jeg har lagt inn flere ruter på Garmin Basecamp. Alt ser bra ut på Basecamp. Når jeg har exportert dem til Gpsmap 66, ser noen ruter på gpsen ut som på bilde 2 (rosa linjer). Bilde1 er et bilde av ruten på Basecamp. Hva betyr de rare rosa linjer på bilde 2, og hvorfor vises ikke den ruten som den er definitert på kartet. Jeg har dette problemet med noen ruter, ikke med alle.
  3. Jeg vet ganske godt en Recon har 25 ltr mer. Jeg sammenligner med en Lowe på 90 liter. Og den Osprey har betydelig mindre volum. Osprey benekter det ikke. De spurte meg bare å bytte ut sekken.
  4. Noe man burde ta hensyn til, er at Osprey 100 er ikke 100 liter. Osprey har en litt "kreativ" måte å beregne det. Selv synes jeg det er bedrageri. Bare sammenlign den met en 100 liter av en annen merke eller med Norrøna Recon uten topplokk.
  5. Smart løsning!! Hvor kjøpte du kvist brenneren?
  6. Ja, med mine gamle brennere må jeg skru dypere. Den delen med gjeng sitter dypere.
  7. Er det noen som har opplevd det samme: jeg kjøpte to gassboks 300g fra Biltema for noen dager siden. Begge to kan ikke skrues på: - Pocket Rocket - Whisperlite gassbrenner - Trangia gassbrenner. Med disse brennere har jeg aldri før hatt problemer med å skrue gassbokser fra Primus, Ugas eller Coleman. Jeg har to utslitte gassbrennere (Aliexpress) og på disse kan jeg skrue de nye gassboksene. Med gamle Biltema gassbokser hadde jeg ikke problemer. Jeg ser at det var før boks med 230 gram, og at de nye bokser har 300gram.
  8. Helt utrolig, og dette med såpass billig drivstoff ! Jeg har lest at Whisperlite Universal funker bra på paraffin, men trenger bare litt mer tid for priming.
  9. Hadde ikke tenkt på tennvæske. Det skal jeg teste. Den har en dyse for parafin.
  10. Jeg skal ikke bringe Trangia kit, men msr Whisperlite som kan brenne gas, bensin og paraffin. Jeg satser mest på gas. Finner jeg ikke gas, så kan jeg kjøpe alkylatbensin, og i værste tilfelle bensin for bil.
  11. Jeg skal nok mest koke vann.
  12. Jeg skal gå Norge på tvers snart.Jeg drar fra grensen øst for Røros til Måløy. Jeg bruker en Trangia 27 kjelesett med gassbrenner. Jeg lurte på hva jeg skulle bringe som backup brenner: spritbrenner eller bensinbrenner (har MSR Whisperlite). Jeg er nemlig usikker på om jeg kann kjøpe gasboks eller rødsprit i byene jeg passerer. Hva bruker dere for turer som er mer enn 200 km?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.