Gå til innhold
  • Bli medlem

DanRemi

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av DanRemi

  1. Da har jeg vært en tur på store sindera. Kan fint kjøre bil helt inn hvis man har litt bakkeklaring. Fant ut at en kompis har hytte der så hadde med han opp å brukte båten hans til å komme oss utpå. Fikk tre småørret. Den største var i skostørrelse 43 og ble beholdt de to andre var mindre å ble sluppet ut igjen. Var ett fint vann som jeg fort kan ende opp med å campe ved neste helg.
  2. Hva med sinderdalen? Fra tverrsjøen ser det ikke ut til å være bom før ved store sindera. Å med litt hell går det traktorvei siste stykket inn til det vannet. Litt nærmere tverrsjøen ligger også fagervatnet. Her ser det og ut til å gå en traktorvei tett på vannet så kanskje man har no mulighet der. Noen som har vært i disse områdene?
  3. Ok. Tenkte kanskje jeg skulle ta en liten fisketur i morra kveld så da kan jeg jo undersøke litt. Kanskje jeg til og med kjører ned mot Pershusvann hvis tiden strekker til.
  4. Takk for raske svar. Kjenner til plassene rundt tverrsjøen å den på nordsia er stortsett alltid befolket. De andre plassene dere nevner ser interessante ut. Hva med skarvvannet? Ser ikke ut som det ligger langt fra veien.
  5. Hei. Veit det er en synd å spørre om tips i første post men gjør nå det uansett. Noen som veit om plasser i tverrsjøen området der man kan campe ca 500m fra bilen? Har vært på selve tverrsjøen mye siden vi bor på Jevnaker men har ikke utforsket mye rundt den. Har sett på kartet at man kan kjøre ett stykke innover i området uten å støte på bommer. Noen som har noe å anbefale oss? Fiskemuligheter er viktig. Ikke viktig med stor fisk men å få fisk. Har en datter på 8år som storkoser seg med fisking. Tenker å ta en tur om noen uker eller så. Turrapport vil følge Mvh Dan
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.