Gå til innhold

Sigv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sigv

Nylige profilbesøk

317 profilvisninger
 1. Takk for alle svar! Har blitt litt forelsket i Sony a6000, så det heller foreløbig mot det.
 2. Har tenkt å anskaffe et nytt kamera, men har ikke så mye peiling på kamera.. Kommer til å bli brukt på skikjøring, jakt & fiske og generelt friluftsliv. Vil ha mulighet til å sende bilder over wifi og god zoom. Gode bilder med dårlige lysforhold er heller ikke negativt. Har sett litt på kamera med utskiftbar optikk så tror det blir noe i den gata, men vil ikke ha så stort kamera at jeg ikke kan ha det i jakkelomma. Tåler det litt regn, så er det positivt men ikke et krav. Noen som har noen tips/erfaringer så hadde jeg satt stor pris på det!
 3. Noen som har erfaringer med Sony nex-6 (med sony 16-50 objektiv)? Vurderer å kjøpe nytt kamera, til mest bruk på tur. Ski, fiske, jakt og generelt friluftsliv. Har så og si null peiling på kamera, så tips mottas med takk! Noen som har erfaringer med dette kameraet, for/mot?
 4. Hva er rabattkoden? Er du fornøyd med din Theta svx, hvis du har fått prøvd den?
 5. Var innom en friluftbutikkbutikk forleden dag for å se på Arcteryxjakker. Alle hadde Pro Shell istedenfor Pro. (De hadde ikke Theta SVX). Spurte betjeningen om de var gamle, men de sa at de hadde fått de fra Kårvatn fjellutstyr nylig og ikke hadde hørt om skiftet. Har det skjedd nå nylig? Skal bytte ut min Trollveggen Gore-texpro jakke, så er på utkikk etter ei ny. Ble lei når jeg måtte sende den til reklamasjon for andre gang på et halvår fordi den nupper på ryggen og vannet trenger lett igjenom.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.