Gå til innhold
  • Bli medlem

NaturGeir

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av NaturGeir

  1. Hei folkens! Må se om jeg kan blåse liv i denne posten igjen. Jeg har selv skredsekk, men nyervervet informasjon/påstand fra en som er med i søkelag etter skredtatte sier at skredsekk ikke vil fungere noe bra i Norge. Jeg som googler livskiten ut av alt jeg skal kjøpe ble litt overrasket, men til ettertanke så har han kanskje rett? Snøen i Norge er stort sett tung og klompete, og disse sekkene er vel stort sett utviklet og testet i tørre alpeklima. Andre som har hørt lignende.. Er det bare å la sekken ligge hjemme når en er på skitur i Norge?
  2. takk for svar... ☺ men en tur gps med spot funksjon burde da absolutt bli oppfunnet! får en mobil inn like mange satelitter som en fullblods tur gps?
  3. Hei.. Har en julenøtt jeg ikke klarer å knekke. Hvis man ser bort i fra batterilevetiden. Kan en turgps app erstatte en fullblods turGPS? Er jo hendig med mobil da den nå har et mer en godt nok kamera. Så har man dette med SPOT e.l. Hvorfor finnes ikke denne funksjonaliteten i en GPS eller i en App?? Når man har GPS signal på mobil, så burde man vel kunne sende meldiger over satelitt der og?? Geir
  4. hei.. turen er unnagjort, og alt gikk veldig bra.. Padlet første renna uten problem og bar forbi resten. Var en del grunne partier og steiner som subbet oppi båten men det gikk helt fint. Så hvis noen har packraft e.l. tut og kjør. Kjempefin tur
  5. om du skal telte ta for guds skyld med deg myggolje!
  6. Padlet for noen år siden, så må fintenke litt. Men husker det var mange fine steder og campe. Vi bodde både i telt og på campingplass. Er vel ingen vanskelige strekk men om du er sent ute får du ikke sluse eller låne tralle og må bære kajakken forbi slusene.
  7. Den virker ut som den er av relativt robust materiale. Er 90 cm bred. For bredt tror dere?
  8. Noen som kan si meg om det er helt dust å padle noe oppblåsbart Synnervika til Røros? Jeg har en AquaMarine fra xxl. 2pers kajakk. Tror den skal funke helt greit men er noe skeptisk til skarpe kanter i tømmerrenner og spisse steiner ved lav vannstand ect..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.