Gå til innhold
  • Bli medlem

Ivers

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ivers

  1. Da ble ME Helium 800 kjøpt inn til kona og RAB Neutrino Endurance 600 kjøpt til meg. Begge til noe avslag, spesielt RAB-posen sammenlignet med andre nettbutikker. Satser på at vi blir fornøyde.
  2. Hei og takk for flotte svar og kommentarer. Jeg tviler på at det blir mange netter i flere minusgrader, men madammen er ikke den varmeste av seg så jeg ser bort i fra RAB Neutrino Endurance 600 womens som er til salgs for under 4000,- på komplettfritid. Denne posten er noe smal og også muligens litt kald til tiltenkt bruk. Vi har begge lakenposer i silke som kan benyttes innvendig ved kalde netter, noe som vil hjelpe på dersom det skulle bli styggkaldt og vi ligger i telt. Jeg tror derfor at Helium 800 dame vil være et godt valg siden denne nå er på tilbud til en overkommelig pris.
  3. Ser allerede at jeg sprekker på pris. Denne soveposen ser knallbra ut: RAB Neutrino endurance 600 Woman. Den er riktignok for personer opp til 170. Kona er akkurat 170 og jeg frykter den blir for kort? Vil det da være bedre å kjøpe vanlig RAB neutrino 600 i 185cm?
  4. Hei dere! Jeg skal kjøpe ny sovepose til kona til jul. Vi er glade i å være på tur, både på hytter og i telt. I dag har kona en tynn sommerpose som brukes innendørs på hytter og en stor og tung, og ikke spesielt varm kunstfiberpose. Vi har nylig fått en liten gutt så det blir ikke kjempemange teltturer i vinterhalvåret fremover, men jeg håper vi får til en god del overnattinger på høsten likevel. Vi har skikkelige liggeunderlag (exped downmat 9) og er på tur ned mot nullpunktet på gradestokken. Jeg ser først og fremst etter en 3/4-sesongs dunpose med komfort-temp på ca -5 grader. Kona er 170 høy og er slank. Jeg vet ikke om det er fornuftig å gå for en "damevariant" eller å velge en 180cm "vanlig" pose (ikke damevariant). Budsjett er ikke fastlåst men helst ikke over 4000. Ser for øvrig at fjellsport har gode tilbud på sovepose i disse dager. Jeg er ellers opptatt av god dunspenst og dunkvalitet noe som ofte gir forholdsvis lav vekt. Ønsker under 1,2 - 1,3kg og med lang glidelås, slik at den kan brukes som dyne på hyttetur (med vinduet oppe) ME helium 800 dame til 3499,- i 175cm kan være aktuell, men for meg virker denne å være i varmeste laget. Også usikker på glidelås. Den kan også bli noe kort for en på 170cm ? Forøvrig bra pris. Mammut sphere 3 har komfort-temp på -1 noe jeg tror blir litt for lite. Dessuten er den i grunn for dyr. RAB sumit 800 formula one passer mange av kriteriene mine, men er denne veldig stor og bred? Jeg heller mest mot helium 800, men ønsker også andre forslag eller kommentarer. Hva velger jeg?
  5. Hei alle sammen. Er ny bruker her på forumet, og ettersom jeg har lest så virker dette som et veldig bra forum med mye kompetanse. Når det gjelder nettbutikker har jeg handlet litt her og der. For noen uker siden kjøpte jeg meg nytt fiskeutstyr til fjellfiske fra www.sportsdeal.no som jeg også ser at Partyboy også nevner. Likte veldig godt at jeg kunne ringe til butikken for å få gode tips. Grunnen til at jeg endte på denne butikken var prisen. Jeg kjøpte meg Shimano Aspire 270L stang, sammen med twinpower 2500 FB snelle. Begge produktene var det knallgode tilbud på, og varene hadde jeg etter noen få dager. Så jeg kommer til å handle mer her! Forøvrig knallfornøyd med stanga! Er det råeste jeg har noen gang har fisket med.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.